Sınıftakiler benimle uğraşıyor

geçen senede aynı şey olmuştu disiplinli sözü geçen bir hocaya söylemiştim ondan sonra uğraşmayı bırakmışlardı
En net çözüm şu diye düşünüyorum: Tek giderlerken gidicen birinin arkasından vurucan yere düşücen veya çelme takıcan yere düşücek kafasını yere vuracak sorun bitecek aman yumruk atma sadece düşürmeye çalış 😁

Burada çoğu arkadaş çıkışta döv demiş. Yazıların hepsinden çoğu klavye erkekliği. Ne kadar güçlü olursan ol üzerine 2,3 kişi birden gelirse dayak yersin. Bunun açıklaması bu. Kavga edeceksen tek kavga etme. Müdür yardımcısına da söylüyebilirsin.
Bence en mantıklısı kavga etmemek. Olur yumruk falan yersin kafana gözüne ömür boyu pişman olursun sakatlık yaşarsan.

Burada çoğu arkadaş çıkışta döv demiş. Yazıların hepsinden çoğu klavye erkekliği. Ne kadar güçlü olursan ol üzerine 2,3 kişi birden gelirse dayak yersin. Bunun açıklaması bu. Kavga edeceksen tek kavga etme. Müdür yardımcısına da söylüyebilirsin.

Erkekliğin onda dokuzu kaçmaktır. Takarlar bıçağı eve giderken fark edersin. Kavganın kazanan tarafı yoktur.

12. sınıfım ve sınıftakiler benimle uğraşıyorlar bana laf atıyorlar. Benim tepki vermemi bekliyorlar ve bundan keyif alıyorlar. Bunu sadece bana değil öncesinde başkalarına da yapıyorlardı. 17 yaşında insanlar ortaokuldaymış gibi davranıyorlar. Bu durumda ben tepkisiz kalıyorum ama halen daha benimle uğraşıyorlar. Benimle uğraşmamaları için ne yapmalıyım?

Aynı durumu yaşıyorum, tepki verince daha çok üstüne giderler. Çünkü hoşlarına gider. Onların hoşuna gidecek tepkiler verme zaten salarlar. Salmadilar diyelim idareye şikayet et haddinden gelirler merak etme.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı