Sınıftakiler canımı sıkıyor

Hocam kavga etmeyi hiç düşünmeyin, saçmalık. Adamı döversiniz iki tane roman gelir bıçaklanırsınız hayatınız kararır. Yaptıkları davranışlar çok çocukça gözüküyor, kaç yaşındasınız?

@Ahmet Kerem Yücel Hocam kafana bile takma. Öyleleri liselerin ilk yıllarında çok olur. Bazı ergenlik yaşamamış çocukların tüm ilişkileri çıkar, ego tatmin etme üzerine kurulu olduğu için aslında hiçbiri birbirine değer vermez. İnan ki içten içe belirtmesen de keşke ben de o grubun içinde olsam diyorsundur fakat 9. sınıfta böyle aptal aptal ortamlar çok olur hiç uğraşma bile. Sadece seninle uğraştıklarında sesini çıkar kendini ezdirme yeter. Her sana çıkıştıklarında medenice ve mantıklı bir şekilde sen de karşı çıkarsan muhtemelen durup kalırlar öyle medeniyet ve saygı görmemişin oğulları gibi. İnan zamanla hepsi birbirlerinin arkasından sövücek konuşacak ama hepsi tükürdüğünü yalayıp birşey olmamış gibi devam edecek hiç bulaşma.

Ben sana arkadaş edinme demedim sana kötü davrananlar ile konuşma arkadaş olma dedim sana zararı olmayan bir insanla tabii ki arkadaş olabilirsin ne sakıncası olabilir ki bu durumun.

Yok hocam söyleyeyim dedim.

14 9.sınıfa gidiyoruz.

9.sınıfta ben de zorbalık yaşadım, ağır bir zorbalık hem de. Sizin ne hissettiğinizi çok iyi anlıyorum. Sesinizi çıkarın, sessiz kalmayın. Kibar olmayın herkese karşı.

14 9.sınıfa gidiyoruz.
Büyüyememiş insanlar için kendinizi bu kadar yormayın. Yaptıkları yorumlara karşı çıkın, sessiz kalmayın, fakat kavga da etmeyin. Eğer spora başlayacaksanız onları dövmek için değil, sağlıklı, iyi bir yaşam için spor yapın.

Aslında çok da takmıyorum sadece anlatmak istedim.

Aslında çok da takmıyorum sadece anlatmak istedim.
Anlatabilirsiniz, bu iyi bir şey. Fakat "Şunları döveyim" düşüncesinden kurtulun. Sinirli olduğunuz durumlarda böyle düşünmeniz normal, ama kavga çok aptalca bir şey, gereksiz, kendine zarar verirsin.

Arkadaşlar sinir olduklarım'dan birinde hatam varmış hani şu bisküvi'yi kusuyor gibi yapan özür dilemek istesem de zaman bulamadım henüz herkese teşekkürler.

Arkadaşlar çözüm açığa geçmekmiş geçeceğim inşAllah.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…