Sınıftan nefret ediyorum

Hocam vallahi yeter ya. Bu 1000. konu herhalde. Müdürünüze söyleyin, öğretmenlere söyleyin yetmediyse adam gibi konuşmayı deneyin. Bizim ne dememizi bekliyorsun anlamadım ki

Kanka ne sabır varmış sende cidden nasıl dayandın saldırmadan biri anneme küfür etse orda yok ederdim onu.

Bu hiçbir işe yaramaz.
Max lux main.

Kanka ne sabır varmış sende cidden nasıl dayandın saldırmadan biri anneme küfür etse orda yok ederdim onu.

Bu hiçbir işe yaramaz.
Max lux main.
Amaç bıçaklamak değil zaten. Bıçaklıyacaksa başka bıçak önerelim. Ben sadece caydırıcı olması için önerdim.

Bu hiçbir işe yaramaz.
Max lux main.
Ben saldırsam tutanak yiyecem ve sınıfta tek tutanak yemeyen lakabından vazgeçmek istemiyorum.

1)taşıması yasal değil.
2)çok yavaş açılıyor kesinlikle önermem.
Yasal değil ama cüzdanda yakalanmaz. Ve zaten dediğim gibi caydırıcı olması için önerdim. Bıçaklasın diye değil.

Ben saldırsam tutanak yiyecem ve sınıfta tek tutanak yemeyen lakabından vazgeçmek istemiyorum.
Tek tutanak yemeyen sen isen sıkıntı sendedir.

Yasal değil ama cüzdanda yakalanmaz. Ve zaten dediğim gibi caydırıcı olması için önerdim. Bıçaklasın diye değil.

Cüzdanda taşınmasınıda önermem AVM'lerde güvenlikte ötüyor.
Ve çok yavaş açılıyor kesinlikle taşınmasını önermem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…