Sınıftan nefret ediyorum

Hocam vallahi yeter ya. Bu 1000. konu herhalde. Müdürünüze söyleyin, öğretmenlere söyleyin yetmediyse adam gibi konuşmayı deneyin. Bizim ne dememizi bekliyorsun anlamadım ki :D

Bende bugün öyle bir olay yaşadım.
Matematik dersi karmaşık bir soru sordu hoca. Bende hemen buldum gittim çözerken arkadaşlarım dedi ki anlatarak yap. Bende anlatarak yapmaya başladım . İşte çözümüde uzun biraz işlemli bir soruydu. Ben çözerken arkadan birisi dedi ki: -*** çocuğu sus lan sohbet edemiyoruz burada. Hoca bir tutanak tuttu bunlara utanmaz bide tenefüste pişkin pişkin gelip suratıma tokat attı sonra bir tutanak iyince hem okulun 32 tutanak rekorunu kırdı hem de ailesi çağırıldı.
Kanka ne sabır varmış sende cidden nasıl dayandın saldırmadan biri anneme küfür etse orda yok ederdim onu.

Bu hiçbir işe yaramaz.
Max lux main.

Kanka ne sabır varmış sende cidden nasıl dayandın saldırmadan biri anneme küfür etse orda yok ederdim onu.

Bu hiçbir işe yaramaz.
Max lux main.
Ben saldırsam tutanak yiyecem ve sınıfta tek tutanak yemeyen lakabından vazgeçmek istemiyorum.

1)taşıması yasal değil.
2)çok yavaş açılıyor kesinlikle önermem.
Yasal değil ama cüzdanda yakalanmaz. Ve zaten dediğim gibi caydırıcı olması için önerdim. Bıçaklasın diye değil.

Ben saldırsam tutanak yiyecem ve sınıfta tek tutanak yemeyen lakabından vazgeçmek istemiyorum.
Tek tutanak yemeyen sen isen sıkıntı sendedir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı