Kanka ne sabır varmış sende cidden nasıl dayandın saldırmadan biri anneme küfür etse orda yok ederdim onu.Bende bugün öyle bir olay yaşadım.
Matematik dersi karmaşık bir soru sordu hoca. Bende hemen buldum gittim çözerken arkadaşlarım dedi ki anlatarak yap. Bende anlatarak yapmaya başladım . İşte çözümüde uzun biraz işlemli bir soruydu. Ben çözerken arkadan birisi dedi ki: -*** çocuğu sus lan sohbet edemiyoruz burada. Hoca bir tutanak tuttu bunlara utanmaz bide tenefüste pişkin pişkin gelip suratıma tokat attı sonra bir tutanak iyince hem okulun 32 tutanak rekorunu kırdı hem de ailesi çağırıldı.
Bu hiçbir işe yaramaz.
Amaç bıçaklamak değil zaten. Bıçaklıyacaksa başka bıçak önerelim. Ben sadece caydırıcı olması için önerdim.Kanka ne sabır varmış sende cidden nasıl dayandın saldırmadan biri anneme küfür etse orda yok ederdim onu.
Bu hiçbir işe yaramaz.
Max lux main.
Ben saldırsam tutanak yiyecem ve sınıfta tek tutanak yemeyen lakabından vazgeçmek istemiyorum.Kanka ne sabır varmış sende cidden nasıl dayandın saldırmadan biri anneme küfür etse orda yok ederdim onu.
Bu hiçbir işe yaramaz.
Max lux main.
Ben liseyi 9 tutanakla bitirmiştim.Ben saldırsam tutanak yiyecem ve sınıfta tek tutanak yemeyen lakabından vazgeçmek istemiyorum.
Yasal değil ama cüzdanda yakalanmaz. Ve zaten dediğim gibi caydırıcı olması için önerdim. Bıçaklasın diye değil.1)taşıması yasal değil.
2)çok yavaş açılıyor kesinlikle önermem.
Tek tutanak yemeyen sen isen sıkıntı sendedir.Ben saldırsam tutanak yiyecem ve sınıfta tek tutanak yemeyen lakabından vazgeçmek istemiyorum.
Nası bi sınıfınız ve okulunuz var sizin öyle hocamBen saldırsam tutanak yiyecem ve sınıfta tek tutanak yemeyen lakabından vazgeçmek istemiyorum.
Yasal değil ama cüzdanda yakalanmaz. Ve zaten dediğim gibi caydırıcı olması için önerdim. Bıçaklasın diye değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.