Sinir ile nasıl başa çıkılır?

Rouly

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
İnternette bir video gördüm. Kadın sürücü yola park etmiş, yanında konum açan motorcu çocuğa kenarda açsana diyor. Çocuk kadın haksız olduğu için atarlı cevap veriyor üstüne kaldırıma park eden kadın seni ezerim diyor(kadın rahatça çıktı). Çocuk hareket etmeyince arkadan bir erkek tehditkar şekilde gelip yürüsene oğlum yürü diyor kolundan tutuyor, aklı sıra adamlık yapıyor.

Bir gün bunlardan birisi bana denk gelir de muşta veya bıçak ile delerim, boş yere yıllarca yatarım diye kendimden korkuyorum. Normalde çok sakin bir insanım ama böyleleri elini kolunu sallayarak ben adamım, erkeğim kafasında gezdiklerini görünce deliriyorum. Umarım böyle bir senaryo ile karşılaşmam.

İnternette bir video gördüm. Kadın sürücü yola park etmiş, yanında konum açan motorcu çocuğa kenarda açsana diyor. Çocuk kadın haksız olduğu için atarlı cevap veriyor üstüne kaldırıma park eden kadın seni ezerim diyor(kadın rahatça çıktı). Çocuk hareket etmeyince arkadan bir erkek tehditkar şekilde gelip yürüsene oğlum yürü diyor kolundan tutuyor, aklı sıra adamlık yapıyor.

Bir gün bunlardan birisi bana denk gelir de muşta veya bıçak ile delerim, boş yere yıllarca yatarım diye kendimden korkuyorum. Normalde çok sakin bir insanım ama böyleleri elini kolunu sallayarak ben adamım, erkeğim kafasında gezdiklerini görünce deliriyorum. Umarım böyle bir senaryo ile karşılaşmam.
O videoyu ben de gördüm. Kadın net haklıydır orada. 2-3 metre ileri çeksen ne olur yani bir yerin mi incinir? Bu motorcuların triplerini anlamak zor.

Benim de bu tarz şeylere sinir sıkıntım var bir anda beynime kan gidiyor ellerim titriyor. Çok sinirleniyorum ama normalde cömert nazik bir insanım.Antidepresan kullanmakta pek istemiyorum.

O videoyu ben de gördüm. Kadın net haklıydır orada. 2-3 metre ileri çeksen ne olur yani bir yerin mi incinir? Bu motorcuların triplerini anlamak zor.
Baştan kusurlu olan kadın, kaldırımın ortasına park etmiş. Kafasına göre kural tanımayan birisine yol vermek zorunda mı? Kadın nasıl haklı olabilir açıklar mısın? Bu olayın 2-3 metre ileri gitmesi ile alakası yok. Her zaman bu tür insanlara hoşgörülü davrandıkları için bu hale geliyorlar zaten. Nasıl kadın haklı?

Rahatça çıkabileceği bir yerde ise arabasına binip rahat rahat çıksın o zaman bir yeri mi incinir?
Hatalı olan kadın zaten rahat bir şekilde çıktı ama sonradan gelen sözde erkekten gaz alıp kornaya bastı sürekli. Bunlar sözde adam, sözde kadın. Allah karşıma çıkarmasın böyle bir olayı.

Kadın araba kullanınca böyle oluyor. Daha dün bir çocuğu ezdi bir kadın. Kadına araba yasaklanmalı.
Araba sürmenin kadın veya erkek ile alakası yok ama bizim halkımız kadın hatalı olsa bile sırf kadın olduğu için hatalı olanı haklı sayıyor. Tıpkı kadının beyanı esastır saçmalığı gibi.

Dostum geleceğini düşünerek hareket etmelisin öyle anlık zevkler vs veya anlık sinirlere kapılacak birisiysen kendine çekidüzen ver bence kötü anlamda değil böyle değince kaba gibi oluyor.

Gereğinden fazla her şeye sinir oluyorsan psikolog öneririm bende YT de izleyince çok sinir oluyorum ama gerçekte gelse önüme öyle birisi gidip de vurmam bir şey yapmam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı