Sinir problemi ve aşırı duygusallık

Arkadaşlar burayı çok samimi bulduğum için yazıyorum.

Bende sinir hastalığı var sanırım. Çok çabuk sinirleniyorum. Özellikle birisi karşımda "yav he he.." veya beni yalancı çıkarmaya çalıştıkları zaman öldüresim geliyor o kişiyi. Sinir yüzünden saçlarım beyazlamış durumda. Kızlar karizmatik buluyor ama karizmanın K'si bende yok :)

Diğer problemim ise aşırı duygusal bir adamım. Çoğu kadından daha fazla duygusalımdır. En ufak bir şeyi bile kafama takıyorum ve 1 2 ay sonra patlak veriyor. İnsanların beni düşünmesini ve önemsemesini çok önemsiyorum. Doğum günlerim hatırlansın kutlansın falan gibi :)

Bunlardan nasıl kurtulabilirim? Yorumlara açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar burayı çok samimi bulduğum için yazıyorum.

Bende sinir hastalığı var sanırım. Çok çabuk sinirleniyorum. Özellikle birisi karşımda "yav he he.." veya beni yalancı çıkarmaya çalıştıkları zaman öldüresim geliyor o kişiyi. Sinir yüzünden saçlarım beyazlamış durumda. Kızlar karizmatik buluyor ama karizmanın K'si bende yok :)

Diğer problemim ise aşırı duygusal bir adamım. Çoğu kadından daha fazla duygusalımdır. En ufak bir şeyi bile kafama takıyorum ve 1 2 ay sonra patlak veriyor. İnsanların beni düşünmesini ve önemsemesini çok önemsiyorum. Doğum günlerim hatırlansın kutlansın falan gibi :)

Bunlardan nasıl kurtulabilirim? Yorumlara açığım.
Asosyal misin?

Bence o kadar kafaya takılacak bir durum yok. İnsanlar senin sinirli halini bildiği için, sana gıcıklık olsun diye bile yapıyor olabilir. Zira bir insanı sebepsiz yere ciddiye almamak, o insanın kalitesizliğini gösterir. Böyle insanlar yüzünden de sinirlenmen anlamsız. Maalesef ben ne söylesem boş. Ben de sinirleniyordum, lakin kendimi tutarak bir şeyleri aştım. Ne kadar zorlarsan, o kadar başardığını göreceksin ve başarını gördükçe, daha da hevesin artacak, emin ol.

Duygusallığa gelince, onu da dert etme :) Bizim insanımızın genel sorunu bana kalırsa duygusallık. Biraz sakin ol :D

Sanırım çok takan birisin. Böylelerine karşı tepki verdikçe daha da üstüne koyarak yaparlar. En iyi yöntem biraz umursamamak. Ha, hala bardağı taşırana kadar uğraşıyorsa o zaman dersini verirsin.

Duygusallık da senin yapın ile alakalı. Duygusallığın sana zarar vermiyorsa veya insanlar tarafından kullanılmıyorsa problem yok :)

Aşırı duygusallık bende de var. Hatta bayağı ileri düzeyde bu durum. Sanırım bir psikolog ile görüşülmesi gerekiyor. Günlük yaşantıyı çok ciddi oranda etkiliyor.

Aşırı duygusallık bende de var. Hatta bayağı ileri düzeyde bu durum. Sanırım bir psikolog ile görüşülmesi gerekiyor. Günlük yaşantıyı çok ciddi oranda etkiliyor.
Bendede vardı, duygularımla oynana oynana, bu duruma alıştıkça kütük gibi olmaya başladım. Vicdanım, merhametim yerinde ama duygusallık gitti diyebilirim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı