Toprağa gömdüm. Yavaş yavaş çürümeye başlamış.Hocam tamir olur bu rahat bana gönderin siz.

Anakartın bir kısmı çürümüş.

Son düzenleme:
Toprağa gömdüm. Yavaş yavaş çürümeye başlamış.Hocam tamir olur bu rahat bana gönderin siz.
Bu olmadı işte, herşey için geç olmadan onu topraktan çıkar. Bu devirde ucuza anakartı nereden bulacaksın?Anakartın bir kısmı çürümüş.![]()
Şey, alıp eritip en baştan anakart üretmeyi düşünüyorum.Birşey olmaz, kullanmaya devam edebilirsiniz.
Bu olmadı işte, herşey için geç olmadan onu topraktan çıkar. Bu devirde ucuza anakartı nereden bulacaksın?
Anakartın devre resmini çıkardım.Şey, alıp eritip en baştan anakart üretmeyi düşünüyorum.
Onu ülkemiz ithal getiriyor. Senin eline battı diye o güzelim anakartı mahvettin. Gerçekten sinirlerine hakim olamayan insanları anlayamıyorum. Onu cidden bulamayanlar var.Elime battı.
Üstüne 3 yıldırım düşmüştü.Onu ülkemiz ithal getiriyor. Senin eline battı diye o güzelim anakartı mahvettin. Gerçekten sinirlerine hakim olamayan insanları anlayamıyorum. Onu cidden bulamayanlar var.
Yakmayı unutmuşsunuzElime anakart battı. Sinirden parçaladım. Nasıl olmuş?
Eki Görüntüle 1475017
Eki Görüntüle 1475018
Eki Görüntüle 1475019
Eki Görüntüle 1475021
Anakart üzerinde yapılan deneyler:
- Üstünde zıpladım.
- Dezenfektan ve gres yağı sürdüm.
- Üstünden araba ile geçtim.
- 6 metreden aşağı attım.
- Balyoz ve levye ile vurdum.
Ben 2 GB RAM'li bilgisayarıma kıyamıyordum hocam. Anlamadım bu işi.14 senelik bilgisayarıma yapmak istediğimi yapmışsınız.Ama ben daha hırçın olacağım parçalarken.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.