Sinirlenemiyorum

Polat alemdar olmak istiyorum demedim. Belli ki sinirli birisiniz insanın anasına sövülünce ve sinirlenmeyince ne kadar kötü olduğu bilmiyorsunuz.
Karşı takımdaki tüm oyuncular "TOXİC" olunca da mı sinirlenmiyorsun. Ya da keşke daha erken basssaydım dediğinde de mi? Sokakta yada evde tabiri caizse "fırlatma" yerinde durmayan gıcık veletler de mi sinirlendirmiyor. :(
 
Hocam bende çok sinirlenirdim, bir gün 2. el 20.000 TL değerinde(1 aylık maaşımla) aldığım bilgisayar parçaları çalışmayınca bütün hayatım karardı, tabiri caizse "ben nasıl bir gerizekalıyım" diyerek kafama yumruk falan atan birisiydim çünkü parçaları satan adam benim numaramı engelledi. Gece gözüme uyku girmezdi, taaki bir bilirkişiye uğrayana kadar. Bu bilirkişi sağ olsun çalıştırdı parçaları o günden sonra hiç sinirlenmiyorum. Artık sinirlenemiyorum böylesine bir travmadan sonra toleransım 10 katına çıktı. Bence sinirlenmemenizde bir sıkıntı yok, şer gibi görünen hayırlar, hayır gibi görünen şerler vardır. Siz sinirlenince belki daha kötü şeyler olacaktı.
 

Geri
Yukarı