Sınırlı Bağlantı Windows 8.1

nerotm

Kilopat
Katılım
7 Haziran 2014
Mesajlar
84
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba bende bilgisayarımda sınırlı bağlantı sorunu var. Ttneti aradım sorunun bilgisayardan olduğunu söyledi. Başka pc de denedim sorun yok. Ama bunda sınırlı bağlantı sorunu var. Düzeltemiyorum. Hızım da düşük ?

1.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Modeminizi kapatın 10 sn bekleyin sonra tekrar açın.
 
Bu dosyayı bad dosyası olarak kaydet sonra çalıştır sorun geçer.
 

Dosya Ekleri

  • f.txt
    183 bayt · Görüntüleme: 157
Son düzenleyen: Moderatör:
Modem firmware güncellemesi var ise yükseltin. Modemden kaynaklanabilir.

Farklı bilgisayar üzerinden yine aynı modemden internete girdiğinizde aynı sorun varsa zaten sorunun modem olduğunu netleştirebilirsin.

İnternet servis sağlayıcınızın dediği gibi olup onlarla alakası yok modem ile ilgiliyse gerekli firmware güncellemesine rağmen düzelmezse modem ayarlarını fabrika ayarlarına geri yükleyin.

Halen devam ederse sorun yeni bir modem alın.
 
Modeme bağlı olan ethernet kablonuzunu aynı modemde veya diğer bilgisayarda çalışan porta takıp durumu gözleyin. Eğer yine aynı ise bağlantı sorunu değil bilgisayarda yazılımsal problem mevcuttur.
Proxy, DNS, Antivirüs, VPN araçları kullanıyorsan hepsini kaldır. Güncel ve doğru ethernet sürücünü yükleyip sorunu düzeltebilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı