reybrightmysterio
Picopat
Daha fazla
Selam arkadaşlar,
16 yaşındayım ve bu yıl kendimi geliştirmeye ciddi şekilde odaklandım. Ocak ayının başlarında Udemy üzerinden bir web geliştirme kursuna başlamıştım. Yoğunluk nedeniyle sadece HTML kısmına kadar gelip yarım bırakmak zorunda kaldım.
Ancak bu gece aklıma gerçekten çok yaratıcı ve insanlık adına faydalı olabileceğini düşündüğüm bir web sitesi projesi geldi. Fikir üzerine araştırma yaptım ve benzerine rastlamadım. Bu yüzden bu fikri hayata geçirmek istiyorum.
Kodlama bilgim şu an sınırlı, ancak bu fikri çöpe atmak yerine, bir fırsata çevirmek istedim. Bu yüzden şöyle bir plan yaptım:
ChatGPT Pro planını satın alarak, 1-2 ay boyunca bu projeyi yaparken yapay zekâdan yardım almayı düşünüyorum.
Proje boyunca sadece kodları yazdırmakla kalmayıp, kodların ne işe yaradığını öğrenmek, bu süreçte gerçekten web geliştirme konusunda ilerlemek istiyorum.
Kısacası bu benim için sadece bir proje değil, aynı zamanda öğrenme süreci olacak.
Sizce bu mümkün mü?
Özellikle bu alanda deneyimi olan arkadaşlardan fikir almak isterim.
Sınırlı bilgiyle ama yapay zekâ desteğiyle bir web sitesi yapılabilir mi?
Veya bu süreci daha verimli geçirmek için önerileriniz olur mu?
Şimdiden okuyup yorum yapan herkese teşekkür ederim
16 yaşındayım ve bu yıl kendimi geliştirmeye ciddi şekilde odaklandım. Ocak ayının başlarında Udemy üzerinden bir web geliştirme kursuna başlamıştım. Yoğunluk nedeniyle sadece HTML kısmına kadar gelip yarım bırakmak zorunda kaldım.
Ancak bu gece aklıma gerçekten çok yaratıcı ve insanlık adına faydalı olabileceğini düşündüğüm bir web sitesi projesi geldi. Fikir üzerine araştırma yaptım ve benzerine rastlamadım. Bu yüzden bu fikri hayata geçirmek istiyorum.
Kodlama bilgim şu an sınırlı, ancak bu fikri çöpe atmak yerine, bir fırsata çevirmek istedim. Bu yüzden şöyle bir plan yaptım:

Kısacası bu benim için sadece bir proje değil, aynı zamanda öğrenme süreci olacak.
Sizce bu mümkün mü?
Özellikle bu alanda deneyimi olan arkadaşlardan fikir almak isterim.
Sınırlı bilgiyle ama yapay zekâ desteğiyle bir web sitesi yapılabilir mi?
Veya bu süreci daha verimli geçirmek için önerileriniz olur mu?
Şimdiden okuyup yorum yapan herkese teşekkür ederim

Son düzenleyen: Moderatör: