DarkNight_
Kilopat
Ailen 1 kere var, yani şöyle düşün, ailen olmadıktan sonrasını düşün çok pişmanlık duyarsın. Bunu düşünerek hareket ve sinirlenince de bunu düşün.
Sürekli aileme bazı konulardan sinir oluyorum ve bunu kafamdan atmak istiyorum. Ne yapmamı önerirsiniz?
Bisikletle gezmek olabilir. Kafa dağıtın kısacası.Farklı türde bir tavsiyeniz var mı?
Sürekli aileme bazı konulardan sinir oluyorum ve bunu kafamdan atmak istiyorum. Ne yapmamı önerirsiniz?
Ailemle konuşmam bir işe yaramaz. Defalarca denedim. Eğlenceli oyunlar önerebilir misiniz?Bende sinirli bir insandım. Özellikle LoL gibi kanser bir kitlenin olduğu oyun sonrasında. Rekabetin olmadığı, eğlenceli oyunlar oynadığımda bu huyumu bıraktım. Gayet sakinim artık. Sende seni hangi sebep sinir ediyorsa sorunu bulup çöz. Ailenle konuş. Veya oynadığın bir oyundan falan da sinirlenebilirsin.
Euro Truck Simulator 2, Minecraft gibi oyunları deneyebilirsiniz. CS:GO gibi rekabetçi oyunlardan uzak durun. Beni de sinir hastası yapmıştı zamanında. Oynayacaksanız yalnızca BOT'larla girin ya da Silah Yarışı gibi kısa oyun modlarını tercih edin.Eğlenceli oyunlar önerebilir misiniz?
Ailemle konuşmam bir işe yaramaz. Defalarca denedim. Eğlenceli oyunlar önerebilir misiniz?
Ailem ile düşüncelerimiz çok zıt ve bu yüzden konuşmak bile problem. Tamir edemiyorum. Ayrılmak istesem durumum el vermiyor. Bu yüzden ne yapabileceğimi bilmiyorum.Oyun moyun oynayarak sinir geçmez. Sinir kişinin kendisinden kaynaklıdır. Derinlerde bir yerde pişman olduğu veya kendini eksik hissettiği durumlar vardır. Önce bu durumların tamir edilmesi gerekir. Anlık sinirlenmeler farklıdır. Süreklilik hali sinir söz konusuysa dediklerim geçerli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.