Sinirli olmak

Sürekli aileme bazı konulardan sinir oluyorum ve bunu kafamdan atmak istiyorum. Ne yapmamı önerirsiniz?

Sinirlendiğinizde ailenize kin hissettiğinizde içinizden ne olacak sağlığımdan ailemden önemli mi deyin ve hiçbir şey düşünmeyin içinizden sayın ve mutlu olduğunuz anları hatırlamaya çalışın. Bende hep işe yarar bende eskiden sinirliydim.

Sürekli aileme bazı konulardan sinir oluyorum ve bunu kafamdan atmak istiyorum. Ne yapmamı önerirsiniz?

Bende sinirli bir insandım. Özellikle LoL gibi kanser bir kitlenin olduğu oyun sonrasında. Rekabetin olmadığı, eğlenceli oyunlar oynadığımda bu huyumu bıraktım. Gayet sakinim artık. Sende seni hangi sebep sinir ediyorsa sorunu bulup çöz. Ailenle konuş. Veya oynadığın bir oyundan falan da sinirlenebilirsin.

Bende sinirli bir insandım. Özellikle LoL gibi kanser bir kitlenin olduğu oyun sonrasında. Rekabetin olmadığı, eğlenceli oyunlar oynadığımda bu huyumu bıraktım. Gayet sakinim artık. Sende seni hangi sebep sinir ediyorsa sorunu bulup çöz. Ailenle konuş. Veya oynadığın bir oyundan falan da sinirlenebilirsin.
Ailemle konuşmam bir işe yaramaz. Defalarca denedim. Eğlenceli oyunlar önerebilir misiniz?

Eğlenceli oyunlar önerebilir misiniz?
Euro Truck Simulator 2, Minecraft gibi oyunları deneyebilirsiniz. CS:GO gibi rekabetçi oyunlardan uzak durun. Beni de sinir hastası yapmıştı zamanında. Oynayacaksanız yalnızca BOT'larla girin ya da Silah Yarışı gibi kısa oyun modlarını tercih edin.

Ailemle konuşmam bir işe yaramaz. Defalarca denedim. Eğlenceli oyunlar önerebilir misiniz?

Human: Fall flat oynarken ben çok eğleniyorum deneyebilirsin. Bir arkadaşın varsa on numara. Party Panic denedim oyunu tam anlamadım. Gang beasts çok eğlenceli bence. Comedy night alabilirsiniz ama kitlesi pek oynamanıza izin vermiyor diye duydum. Just Cause 3 veya 4 alabilirsiniz. Sinirlendiğinizde patlatın her yeri. Hikayeli oyunlar oynayabilirsiniz. Tomb Raider, Witcher öneririm. Rekabete dayalı Online oyunlardan uzak durun.

Oyun moyun oynayarak sinir geçmez. Sinir kişinin kendisinden kaynaklıdır. Derinlerde bir yerde pişman olduğu veya kendini eksik hissettiği durumlar vardır. Önce bu durumların tamir edilmesi gerekir. Anlık sinirlenmeler farklıdır. Süreklilik hali sinir söz konusuysa dediklerim geçerli.

Oyun moyun oynayarak sinir geçmez. Sinir kişinin kendisinden kaynaklıdır. Derinlerde bir yerde pişman olduğu veya kendini eksik hissettiği durumlar vardır. Önce bu durumların tamir edilmesi gerekir. Anlık sinirlenmeler farklıdır. Süreklilik hali sinir söz konusuysa dediklerim geçerli.
Ailem ile düşüncelerimiz çok zıt ve bu yüzden konuşmak bile problem. Tamir edemiyorum. Ayrılmak istesem durumum el vermiyor. Bu yüzden ne yapabileceğimi bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı