Sınırsız bütçe ile sistem toplama

Screenshot_20200804-004811_Chrome.jpg

Her şeyin en pahalısını koyunca zevki kalmıyor. Bu konunun neden onaylandığı ise bir merak konusu, hayali sistem toplama konuları yasak diye biliyorum.
Konu dışına açıldığı için izin verilmiş olması normal eğer "Sistem Toplama" bölüme açmayı çalışsaydı büyük ihtimalle konu açılmadı veya kitlenirdi.

Konu dışına açıldığı için izin verilmiş olması normal eğer "Sistem Toplama" bölüme açmayı çalışsaydı büyük ihtimalle konu açılmadı veya kitlenirdi.
Yanlış bölüme konu açmaktan uyarı yer ve konusu taşınırdı, eski katı kurallar halen uygulanıyor olsaydı. Belki de bu haliyle doğrudur?

Normal değil. Yanlış bölüme konu açmaktan uyarı yer ve konusu taşınırdı, eski katı kurallar halen uygulanıyor olsaydı. Neyse ki pek de umursanmıyor.
Konu taşındığı hiç görmedim çoğu zaman konuya kilit vuruluyor veya biraz dalgası geçilip tekrardan kapanıyor.

12 fanlı transformers tipinde bir kasa 1050W Aerocool 80+ GOLD PSU
128gb ram
3950x
Asus rog strix 2080 ti oc edition (SLI)
Samsung 860 pro 4TB sata 3 SSD
Samsung 860 pro m.2, 2TB SSD
Seagate 14TB HDD 256mb cache
Gigabyte x570 Aorus Extreme anakart
Thermetalke floe riing rgb 360 tt işlemci sıvı soğutma

Ben AMD'yi ve Nvdia'yı kaptırmam ona göre.🤔
12 fanlı transformers tipinde bir kasa 1050W Aerocool 80+ GOLD PSU
128gb ram
3950x
Asus rog strix 2080 ti oc edition (SLI)
Samsung 860 pro 4TB sata 3 SSD
Samsung 860 pro m.2, 2TB SSD
Seagate 14TB HDD 256mb cache
Gigabyte x570 Aorus Extreme anakart
Thermetalke floe riing rgb 360 tt işlemci sıvı soğutma
Merak ettim neden 970 Pro / Evo PLUS yerine 860 Pro?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı