Sınırsız bütçeyle telefon önerisi

Çok pahalı bir cihaz olacaktır ve iOS kullanamıyor o yüzden Android önermemiz lazım :)
Sınırsız bütçe dediği için ve geriye atılan mesajları okumadığım için direkt önerimi yaptım, kusuruma bakmayın. Bana kalırsa uzun ömürlülük ve kamera için en iyi cihaz 17 PM olurdu. Lenslerin çok daha kaliteli ve biraz büyük olacağını duydum, zoom olarakta yenilik yapacaklar sanırım. Ama iOS istenilmiyorsa ve bütçesi yetmezse laf söyleyemem. Ben idare etmesi ikinci el günümüz için yeterli ucuz bir cihaz alırdım. Nedense bu sene sonu ve seneye çıkan cihazlar kamera ve yenilik olarak fark yaratacakmış gibi geliyor. Onları beklerdim.

Merhaba,

8 senedir aynı telefonu kullanıyorum. Arka tarafı falan kırıktı, sorun yoktu. Hep diyorduk ki alo desin yeter. Artık onu da diyemiyoruz. Konuşurken hoparlör harici karşının sesi çok az geliyor. :D

Yeni telefon alacağım ama karar veremedim. Normalde pahalı telefon tercih etmiyorum ama hanım iyi bir şey al, kamerası da güzel olsun benim güzel güzel resimlerimi çekersin diyor. :D İlk tercihim fotoğraf makinesı olmalı biliyorum ama kamerası güzel, kendisi özel bir telefon bakıyorum. Biraz baktım ama fiyatlar güzel olunca bu güzel forumda da konu açmadan tercih yapmayayım dedim.

Size bu 3 telefondan biri gayet uyar.

Size bu 3 telefondan biri gayet uyar.

iOS kullanamıyor o yüzden Android olacak

S25+
S25 Ultra
Xiaomi 15 Ultra

Sanırım bu üç telefondan birisini alacağız. Artık gerisi tasarıma kalıyor. Z

Zoom şarj hızı önemliyse Xiaomi 15 Ultra

Daha hafif daha ince daha zarif uzun ömürlü daha iyi fiyat performansı istiyosanız S25Plus derim Xiaomi 15e bakmayın bence :)

S25+
S25 Ultra
Xiaomi 15 Ultra

Sanırım bu üç telefondan birisini alacağız. Artık gerisi tasarıma kalıyor.

Aralarında 20k fark var parayı çarçur etmeyede gerek yok

Hocam S25 Ultra ve Xiaomi 15 Ultra için çark çevireyim mi? 😃
S25 alıp geçeceğim gibi gözüküyor :D

Zoom şarj hızı önemliyse Xiaomi 15 Ultra

Daha hafif daha ince daha zarif uzun ömürlü daha iyi fiyat performansı istiyosanız S25Plus derim Xiaomi 15e bakmayın bence :)

Aralarında 20k fark var parayı çarçur etmeyede gerek yok
Birde sormak istediğim bellek durumu sizce 256GB yeterli olur mu? Bu kadar yüksek çözünürlükte resim boyutlarını depolaması sanırım daha büyük olur. 256GB yetersiz kalır mı sizce?

Merhabalar,

8 senedir aynı telefonu kullanıyorum. Arka tarafı falan kırıktı, sorun yoktu. Hep diyorduk ki alo desin yeter. Artık onu da diyemiyoruz. Konuşurken hoparlör harici karşının sesi çok az geliyor. :D

Yeni telefon alacağım ama karar veremedim. Normalde pahalı telefon tercih etmiyorum ama hanım iyi bir şey al, kamerası da güzel olsun benim güzel güzel resimlerimi çekersin diyor. :D İlk tercihim fotoğraf makinası olmalı biliyorum ama kamerası güzel, kendisi özel bir telefon bakıyorum. Biraz baktım ama fiyatlar güzel olunca bu güzel forumda da konu açmadan tercih yapmayayım dedim.
Merhaba. Konuyla alakalı olarak 8 yıldır hangi telefonu kullanıyorsunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı