Sınırsız internet paketi var mı?

Basic human

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7 13700h
4060 laptop
1tb ssd
64gb ram
Meslek
Grafik tasarımcı
Selamlar dostlar, yurtta kalıyorum ve internet inanılmaz yavaş olmasının yanı sıra 30GB ile kotalı. Öyle zamanlar oluyor ki hocanın gönderdiği dosyaları indiremiyorum, ödevleri hocaya gönderemiyorum veya bir araştırma yapacağım sırada yüklenmesini beklerken ya aratacağımı unutuyorum ya da hevesim kaçıyor.

Bunun için buna bir çözüm bulmamız şart, Turkcell kullanıyorum ve operatörlerin fahiş fiyatları sebebiyle kendimce protesto amaçlı 4-5 aydır falan paket yükletmiyorum. Yurdun interneti, salla kazan, çatlat kazan gibi şeylerle idare etmeye çalışıyorum fakat bu ayın sonuna kadar hattıma yükleme yapmazsam hattım aramaya kapatılacak. Neyse bu internet mevzusunu bir şekilde çözmemiz gerekiyor, sınırsız internet paketleri var mı? Veya paket olmasa da ne olursa olsun bu sorunu nasıl çözeriz? Tüm tecrübelerinizi bekliyorum, teşekkür ederim iyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar dostlar, yurtta kalıyorum ve internet inanılmaz yavaş olmasının yanı sıra 30GB ile kotalı. Öyle zamanlar oluyor ki hocanın gönderdiği dosyaları indiremiyorum, ödevleri hocaya gönderemiyorum veya bir araştırma yapacağım sırada yüklenmesini beklerken ya aratacağımı unutuyorum ya da hevesim kaçıyor.

Bunun için buna bir çözüm bulmamız şart, Turkcell kullanıyorum ve operatörlerin fahiş fiyatları sebebiyle kendimce protesto amaçlı 4-5 aydır falan paket yükletmiyorum. Yurdun interneti, salla kazan, çatlat kazan gibi şeylerle idare etmeye çalışıyorum fakat bu ayın sonuna kadar hattıma yükleme yapmazsam hattım aramaya kapatılacak. Neyse bu internet mevzusunu bir şekilde çözmemiz gerekiyor, sınırsız internet paketleri var mı? Veya paket olmasa da ne olursa olsun bu sorunu nasıl çözeriz? Tüm tecrübelerinizi bekliyorum, teşekkür ederim iyi Sosyaller.

Sınırsız paketten çok Turkcell modemi mantıklı olabilir ama onların da 300GB falan kotası var aşacağını düşünmüyorum ama mantıklı olabilir.

Bunun için buna bir çözüm bulmamız şart, Turkcell kullanıyorum ve operatörlerin fahiş fiyatları sebebiyle kendimce protesto amaçlı 4-5 aydır falan paket yükletmiyorum. Yurdun interneti, salla kazan, çatlat kazan gibi şeylerle idare etmeye çalışıyorum fakat bu ayın sonuna kadar hattıma yükleme yapmazsam hattım aramaya kapatılacak. Neyse bu internet mevzusunu bir şekilde çözmemiz gerekiyor, sınırsız internet paketleri var mı? Veya paket olmasa da ne olursa olsun bu sorunu nasıl çözeriz? Tüm tecrübelerinizi bekliyorum, teşekkür ederim iyi sosyaller.

Sınırsız hat yok bildiğim kadarıyla Türkiye'de. En kötü Superbox alabilirsiniz.

Sınırsız paketten çok Turkcell modemi mantıklı olabilir ama onların da 300GB falan kotası var aşacağını düşünmüyorum ama mantıklı olabilir.
Sınırsız hat yok bildiğim kadarıyla Türkiye'de. En kötü Superbox alabilirsiniz.
Hocalarım onlar da 1000 lira ile 2500 lira arasında hani ayda 200gb için 1000₺ verilir mi pek bilemedim

Türkiye'de sınırsız mobil veri sadece Vodafone'da var. Onların da 2 temel paketi var: Lite olanı ve asıl paket. Lite olanın hızı 5 mbps'ye limitli. Sınırsız olanı da hız olarak sınırsız, ancak hem lite hem de asıl pakette de 15 GB Hotspot limiti var. Şu an ben asıl paketi kullanıyorum ve 1K ödüyorum.
Daha önce de Superbox kullanmıştım, ve şunu net söyleyeyim operatörlerin kaliteleri tamamen konumunuza bağlı, benim konumumda Turkcell berbat çalışıyordu o yüzden Superbox'tan çok pişman oldum. Vodafone'da da şöyle garip bir şey var, müşteri hizmetlerini arayıp isteseniz bile size sınırsız tarifeyi vermiyorlar, "Bir süre sonra kullanımınıza göre Yanımda uygulamasında önerilen tarifelerde çıkacaktır." diyorlar, ki ben de öyle aldım.

Türkiye'de sınırsız mobil veri sadece Vodafone'da var. Onların da 2 temel paketi var: Lite olanı ve asıl paket. Lite olanın hızı 5 Mbps'ye limitli. Sınırsız olanı da hız olarak sınırsız, ancak hem Lite hem de asıl pakette de 15 GB hotspot limiti var. Şu an ben asıl paketi kullanıyorum ve 1K ödüyorum.
Daha önce de Superbox kullanmıştım, ve şunu net söyleyeyim operatörlerin kaliteleri tamamen konumunuza bağlı, benim konumumda Turkcell berbat çalışıyordu o yüzden Superbox'tan çok pişman oldum. Vodafone'da da şöyle garip bir şey var, müşteri hizmetlerini arayıp isteseniz bile size sınırsız tarifeyi vermiyorlar, "bir süre sonra kullanımınıza göre yanımda uygulamasında önerilen tarifelerde çıkacaktır." diyorlar, ki ben de öyle aldım.

1K çok dayı ayrıca ben bunu bilgisayara paylaşmak istiyorum hotspot sınırı kötü oldu, 5 megabit de kötüymüş yani çıkış yolu yok bize istedikleri fiyatları dayatmaya devam edecekler.

1K çok dayı ayrıca ben bunu bilgisayara paylaşmak istiyorum hotspot sınırı kötü oldu, 5 megabit de kötüymüş yani çıkış yolu yok bize istedikleri fiyatları dayatmaya devam edecekler.
Şahsen ben o kadar çok bulmuyorum. Şu an ortalama 30-40 gb paketler zaten 400-500 tl civarında eğer yeni aboneyseniz, eski abonelere daha da pahalı. Ben bunu ana internetim olarak kullanıyorum, geçen ay kullandığım internet 2 TB civarıydı ve buna 1k tl ödedim, yani bana göre gayet uygun. Superbox kullandığım zaman onu yanımda taşıyamıyordum, o yüzden Superbox'a ek bir de mobil paketim vardı, Superbox + mobil paketim şu an buna ödediğim paradan daha pahalıydı. Ayrıca hotspot kotasını pc'de çözmenin yolları var, sadece başka mobil cihazlarda sıkıntı.

Şahsen ben o kadar çok bulmuyorum. Şu an ortalama 30-40 GB paketler zaten 400-500 TL civarında eğer yeni aboneyseniz, eski abonelere daha da pahalı. Ben bunu ana internetim olarak kullanıyorum, geçen ay kullandığım internet 2 TB civarıydı ve buna 1K TL ödedim, yani bana göre gayet uygun. Superbox kullandığım zaman onu yanımda taşıyamıyordum, o yüzden Superbox'a ek bir de mobil paketim vardı, Superbox + mobil paketim şu an buna ödediğim paradan daha pahalıydı. Ayrıca hotspot kotasını PC'de çözmenin yolları var, sadece başka mobil cihazlarda sıkıntı.

Eski abonelere pahalı demişsiniz ancak ben yeni çıkan RED0297 kodlu 24 aylık sınırsız tarifeyi herkes gibi 990 TL'ye aldım bir de sosyal destek engelli indirimim olduğu için 764 lira vergi dahil bence güzel.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı