Sinyal yok hatasi

Tunolii

Hectopat
Bilgisayarı kapattigimda surekli ekranda sinyal yok hatası veriyor. Sorunu nasıl çözeceğimi bulamadım. Yardımcı olur musunuz?
Ekran kartım gigabit bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
bilgisayarı kapattığınız zaman zaten çalışan bir ekran sürücüsü olmayacağı için sinyal yok demesi çok normal hocam. monitörü kapatın geçin.

Bilgisayarı kapattığınız zaman zaten çalışan bir ekran sürücüsü olmayacağı için sinyal yok demesi çok normal hocam. Monitörü kapatın geçin.

Uzun suredir masaustu kullanmadim eskiden olmazdi sinyal yok der kapanirdi simdi araliksiz sekilde sinyal yok diyor kapaniyor 20 sn sonra yeniden aciliyor sonra yine sinyal yok deyip kapaniyor ben komple prizden kapatana dek devam ediyor.

Uzun suredir masaustu kullanmadim eskiden olmazdi sinyal yok der kapanirdi simdi araliksiz sekilde sinyal yok diyor kapaniyor 20 sn sonra yeniden aciliyor sonra yine sinyal yok deyip kapaniyor ben komple prizden kapatana dek devam ediyor.
Hocam monitörden monitöre değişir o mesela benim ki de kapattığım zaman 10 saniye sinyal yok der sonra sinyal yok yazısı kalkar ama ışıkları açık kalır, güç düğmesinden kapatın en kesin çözüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı