Sipariş verilmediğini halde isim üzerine kargo gönderildi

planet2000

Femtopat
Daha fazla  
2 gün önce İstanbul'dan asist awc sağlık hizmetleri diye bir yerden ev adresime benim adım ve benim numaramla kargo yollanmış. Benim ve ailemin bir alakası yok, sitenin içine bakınca olay daha da garipleşiyor.
Ürünler bu şekilde:

1725799441130.png

Ne olabilir bu, veya ne yapmam lazım?

Kargo şirketini tekrar arayıp iade edebilirsin ama ilginç bir durum adres yanlış girilmiş desek numarayı yanlış giremezler iade etmeyi dene.

Böyle bir sipariş vermediğini söyleyip kargoyu geri gönderebilirsin. Veya teslim alıp içine bakabilir ve ne alaka diye firmayı arayıp sorabilirsin. Bilgilerimi nerden buldunuz vb. şikayetçi olabilirsin. Dijital vergi dairesinden adına e arşiv fatura kesilmiş mi kontrol et. Kara para aklamak için ellerinde kalan mallarla rasgele insanlara irsaliyeli fatura kesip posta gönderiyor olabilirler.

Sitenin müşteri hizmetlerini arayıp sormanızı tavsiye ederim.

Evet arayacaktım ama çalışmıyorlarmış bugün.

Kargo şirketini tekrar arayıp iade edebilirsin ama ilginç bir durum adres yanlış girilmiş desek numarayı yanlış giremezler iade etmeyi dene.

Direkt banaymış gibi duruyor çünkü adres numara isim soy isim her şey bana.

Böyle bir sipariş vermediğini söyleyip kargoyu geri gönderebilirsin. Veya teslim alıp içine bakabilir ve ne alaka diye firmayı arayıp sorabilirsin. Bilgilerimi nereden buldunuz vb. şikayetçi olabilirsin. Dijital vergi dairesinden adına e arşiv fatura kesilmiş mi kontrol et. Kara para aklamak için ellerinde kalan mallarla rastgele insanlara irsaliyeli fatura kesip posta gönderiyor olabilirler.

Mantıklı, dediğiniz gibi olabilir.

Dosya Ekleri

• 1725799788456.png
    1725799788456.png
    4,6 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı