Çözüldü YouTube Sipay ile YouTube Premium ödemesi yapılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Akif Ertaş

Hectopat
Daha fazla  
Bu aydan itibaren Sipay ile ödemeye karar verdim ancak hesapta 160TL olmasına rağmen çekmiyor. Yeni banka kartı ekle diyorum. Bilgilerimi yazıyorum. Ancak yine de ödeme hala onaylanmadı diyor. Nasıl düzeltebilirim, bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Çözüm
YouTube'da alıyorum hatayı.

Şu şekilde bir hata
Sipay'da bakiyeniz olduğuna emin olun. Yeni bir sanal kart oluşturun. Limitinizi YouTube'un tutarı kadar açmayı unutmayın.

Ayrıca cashback sistemi şöyle: YouTube sizden tam kesinti yapar, Sipay size yaptığınız ödemeden cashback verir. Yani örneğin YouTube ödemeniz 50 lira ise ve %50 cashback vadedilmişse 25 TL ile işlem yapmaya çalışmayın. 50 TL bakiyeniz ve limitiniz olsun, YouTube onu çektikten sonra Sipay size cashback tanımlar zaten. Bu adımları yaptığınız halde hala ödeme yapamıyorsanız Sipay destek ile görüşün.
Aldığınız hata Sipay tarafında mı yoksa YouTube mu? Ben ödemelerimi Sipay ile yapıyorum, şu ana kadar sorun yaşamadım.

Şu şekilde bir hata

Dosya Ekleri

• resim_2025-02-20_170536909.png
    resim_2025-02-20_170536909.png
    29,3 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:

Şu şekilde bir hata
Sipay'da bakiyeniz olduğuna emin olun. Yeni bir sanal kart oluşturun. Limitinizi YouTube'un tutarı kadar açmayı unutmayın.

Ayrıca cashback sistemi şöyle: YouTube sizden tam kesinti yapar, Sipay size yaptığınız ödemeden cashback verir. Yani örneğin YouTube ödemeniz 50 lira ise ve %50 cashback vadedilmişse 25 TL ile işlem yapmaya çalışmayın. 50 TL bakiyeniz ve limitiniz olsun, YouTube onu çektikten sonra Sipay size cashback tanımlar zaten. Bu adımları yaptığınız halde hala ödeme yapamıyorsanız Sipay destek ile görüşün.

Çözüm

Ödemem gereken tutar 159, 99TL kartta ise 160TL var. Yeni bir sanal kart oluşturmayı deneyeyim. Bir de limit alt sınır mı üst sınır mı oluyor? Üst sınırdır diye tahmin ediyorum.

Yeni sanal kart oluşturunca oldu. Teşekkür ederim, iyi günler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı