Sipay ve popypara güvenilir mi?

Sipay'da cashback hesabına bakiye olarak geliyor fakat parayı çekemiyorsun. Uygulamada ayrıca nakit bakiye olarak belirtilen kısmı çekebiliyorsun.

Bence çok önemli bi sorun değil bu. Youtube premium için başta bir kere 160TL yatırdım, %60 cashback sonrasında hesapta 96TL bakiye oluyor (nakit bakiye değil). Sonraki ay 64TL yüklüyorum (96 + 64 Nakit = 160) sonra bir daha casback ile 96TL bakiyem oluyor. Böyle böyle devam ediyor ama o 96TL'yi çekemiyorum. (Başka Sipay hesaplarına gönderebiliyorsun)

Burada kampanya 2023 aralığa kadar geçerlidir diyor hocam hâla geçerlide düzeltme yapmadılar mı başka bir şey mi yapmam gerekiyor acaba?
Screenshot_20250217_213758_Sipay.jpg

Burada kampanya 2023 aralığa kadar geçerlidir diyor hocam hâla geçerlide düzeltme yapmadılar mı başka bir şey mi yapmam gerekiyor acaba?
Düzeltme yapmamışlar herhalde, daha yeni YouTube premium parasını ödedim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250217-221420_Sipay~2.png
    Screenshot_20250217-221420_Sipay~2.png
    39,7 KB · Görüntüleme: 48
Sipay'ı asla tavsiye etmiyorum. İnsanı mağdur ediyorlar. Gönderdiğiniz paranın dekontunu bile atsanız “bize gelmedi” diyerek paranızı kendi hesaplarında tutuyorlar. Müşteri hizmetlerinde zaten birkaç kişi çalışıyor ve tamamen geçiştirmeye yönelik cevaplar vererek yardımcı olmuyorlar. Sorun yaşamamış olan olabilir. Ben bizzat tecrübemi yazdım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı