Sıralaması tutup puanı tutmayan yer gelebilir mi?

Ardarsln7

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, öncelikle durumu şöyle izah edeyim size aslında bu konuyu kendim için değil sevgilim için oluşturdum yorumlarınızı merak ettiğim için sizlerle paylaşmak istedim.

Şimdi benim sevgilim uzakta ve beraber olup okuyabilmemiz için Ankara yazacak üniversiteyi fakat şu an şöyle bir durum var sıralaması ucu ucuna tutuyor fakat puanı yetmiyor ilk sıraya yazdı bu üniversiteyi ve bölümü YDT.

Kendi düşüncem olarak YDT'ye çok fazla kişi girmedi bu sene ve ilk yazdığı yerin kontenjanı 65 yani değişmemiş bu durumdan dolaylı umudum yüksek hani biraz moralimi yüksek tutmak istiyorum da belki ondan böyle düşünüyorumdur sizin düşünceleriniz neler acaba gelir mi sizce?

Son düzenleme:
Bu tahmin etmesi çok zor bir durum o zamanki üniversitenin durumuna, yerleştirme sonuçlarına bağlı tamamen.

Ama 65 kontenjandan gelir gibi duruyor.

Ama eğer sıralamalar düşer ve gelmezse de yapabilecek bir durum bir şey yok.

Bu tahmin etmesi çok zor bir durum o zamanki üniversitenin durumuna, yerleştirme sonuçlarına bağlı tamamen.

Ama 65 kontenjandan gelir gibi duruyor.

Ama eğer sıralamalar düşer ve gelmezse de yapabilecek bir durum bir şey yok.

Evet hocam maalesef ben de bu yüzden arafta kaldım yavaştan tercih sonuçları açıklanacağı döneme yaklaşıyoruz bu yüzden beni biraz tedirginlik tuttu.

Hani benim düşüncem doğru mu bilmiyorum fakat bu sene YDT'ye çok az kişi girdiği için ihtimalin artacağını hissediyorum.

Evet hocam maalesef ben de bu yüzden arafta kaldım yavaştan tercih sonuçları açıklanacağı döneme yaklaşıyoruz bu yüzden beni biraz tedirginlik tuttu.

Hani benim düşüncem doğru mu bilmiyorum fakat bu sene YDT'ye çok az kişi girdiği için ihtimalin artacağını hissediyorum.

Umarım istediğiniz gibi olur hocam bence de gelir gibi geliyor.

Size mutluluklar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı