Şırıngalı termal macun nasıl kullanılmalı?

  • Konuyu başlatan Silinen üye 94679
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 2B
S

Silinen üye 94679

Ziyaretçi
Hepsiburada siparişim için kargonun bedava olabilmesi için 50TL'yi geçmem gerekiyordu, aklıma alacak bir şey gelmedi, şunu sipariş ettim: Hadron Hd254 Büyük Şırınga Gri Termal Macun Fiyatı

Termal macunumu 2017 yılından beri yenilemedim, aslında Vatan Bilgisayar'a kadar kasayı taşımaya üşeniyorum, kendim yapmaya da çekiniyorum, bir kere kötü yaparsam evde macunu temizlemek için alkol yok, aynı zamanda macun da boşa gidebilir, sıvı soğutma kullanıyorum, soğutucuyu çıkartırken sıkıntı yaşayabilirim, vesaire. Artık sipariş etmiş bulundum, belki yenileme yaparım. Bu termal macun kullanılır mı sizce? Diğerleriyle ortalama aynı performanı vermesini umuyorum. Uğraşmaya değmezse, ortalama olarak aynı performansı veremeyecekse bir ara Vatan'a uğrayıp şu 80TL'liklerden alacağım ama yakın zamanda değil.

i5 7600K kullanıyorum, işlemci 93 dereceyi gördü RDR2'de, onun dışında GTX 1060'a sahip olduğum için zaten sınırlarına kadar zorlayamıyorum normal şartlarda.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Elbette kaliteli bir macun performansı vermez. Önerim MX-4 40-50TL gibi fiyatlara temin edebilirsin :) .


 
Aklıma alacak başka bir şey gelmedi, kargoyu tam o fiyata bedavaya getirmiş oldum. En kötü hiç kullanmam, durur bir kenarda.
Kullandını mı hadron macunu?Bir bilgisayarcıyla görüştüm bu marka macunu kullanıyormuş değiştirtmeye emin olamadım sanırım kendim wipatse alıp kullanacağım gibi görünüyor.
 
Kullandını mı Hadron macunu? Bir bilgisayarcıyla görüştüm bu marka macunu kullanıyormuş değiştirtmeye emin olamadım sanırım kendim wipatse alıp kullanacağım gibi görünüyor.

Asla kullanmayın. Isı iletkenliği çok düşük, dandik bir macun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı