Şirket aracı olan Clio alınır mı?

Şirketten kimler kullandıysa onlarla görüşme imkanınız varsa bir görüşün diyeceğim ama adam da kötü kullandım hor kullandım tarzı şeyler söylemez herhalde.
Şirket aracı sıkıntı hocam ya adamlar kasislerde frene bile basmıyor.
Şirket ve kamu aracı alma.
Hocam genelde ezber cümleler oluyor. Alma diyorlar neden dediğimde hor kullanılıyor diyorlar. Ben de tekrar soruyorum ''Ne gibi bir sorun çıkarır?'' Şanzıman mı motor mu conta mı sübap mı? Ne gibi bir sorun çıkarır bana? 850k değeri olan aracı 800k'ya alacağım. Bana çıkartacağı masraf 50k'dan fazla olur mu?

Hocam genelde ezber cümleler oluyor. Alma diyorlar neden dediğimde hor kullanılıyor diyorlar. Ben de tekrar soruyorum "ne gibi bir sorun çıkarır?" şanzıman mı motor mu conta mı sübap mı? Ne gibi bir sorun çıkarır bana? 850k değeri olan aracı 800K'ya alacağım. Bana çıkartacağı masraf 50K'den fazla olur mu?

1.yağ bakım ihmali varsa Turbo zarar görebilir, motor ısınmadan gaz yüklenildiyse ve ani dur kalklar varsa Turbo ömrü azalır ortalama 25k
2.bujiler vuruntu yapabilir 3K.
3. eğer yağ bakımlı değilse yenilenmiyor ise triger kayışı çürümüş olabilir ya da ömrü kısalmış olabilir. 15k.
4. yine yağ ile ilgili şanzıman ömrü azalabilir
5. Z-rot, rot başı, salıncak dağılabilir 7K.
Son olarak özellikle bir ustaya şanzıman, triger ve Turbo'ya baktırırsan ön takımlarda ses ve vuruntu yoksa alınabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı