Şirket kurmadan dropshipping yapılabilir mi?

leatkey

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, dropshipping'e başlamak istiyorum sermaye ve şirket kurmak gereklidir dropshipping için ve kazancı iyi olur mu?

Nerelerde satacağına bağlı, Trendyol, N11 vs fatura kesmeni istiyor aynı şekilde kendi siten üzerinde satacaksan da fatura kesmen gerekebilir, dolap sahibinden gibi yerlerden satarsan sorun olmaz muhtemelen, ama şöyle bir durumda var getireceğin ürünlerin gümrükden geçerken ÖTV vs de ödeyeceksin muhtemelen şirket açman daha iyi olur (Şahıs şirketi açabilirsin daha az maliyetli olur Şahıs şirketi nasıl kurulur? Gerekli evraklar nelerdir?).

Nerelerde satacağına bağlı, Trendyol, N11 vs fatura kesmeni istiyor aynı şekilde kendi siten üzerinde satacaksan da fatura kesmen gerekebilir, dolap sahibinden gibi yerlerden satarsan sorun olmaz muhtemelen, ama şöyle bir durumda var getireceğin ürünlerin gümrükden geçerken ÖTV vs de ödeyeceksin muhtemelen şirket açman daha iyi olur (Şahıs şirketi açabilirsin daha az maliyetli olur Şahıs şirketi nasıl kurulur? Gerekli evraklar nelerdir?).
Dostum diyorum ki dropshipping yapacağım Türkçesi ne demek biliyor musun stoksuz satış ve bunun için şirket gerekir mi bazı kaynaklar gerekli bazı kaynaklar ile gerekmez demiş

Dropshipping denedim. Sermaye de gerek, bilgi de gerek, şirkette gerek. İstiyorum, başlayayım gibi bir şey değil bu. Herkes o keşfette gördüğünüz adamlar gibi zengin olmuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı