Şirket yönetim programı nasıl yapılır?

fucakir

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi günler, ben bir sonuç ekranı yapmak istiyorum ancak internette hiçbir şekilde bununla alakalı bilgilendirici bir video bulamadım. Yapmak istediğim olay örneğin kendi şirketimizde çalışan kişilerin tüm bilgileri bizde mevcut ve ben bir panel ekranı yapmak istiyorum. Şirket çalışanı kendi T.C. Kimlik numarasını girince farklı bir ekrana yönlendirilsin ve orada hangi departmana tayini çıktığını öğrensin vb. ÖSYM sonuç açıklama ekranı gibi. Bunu hangi program ya da siteler aracılığıyla yapabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Arkadaşlar iyi günler, ben bir sonuç ekranı yapmak istiyorum ancak internette hiçbir şekilde bununla alakalı bilgilendirici bir video bulamadım. Yapmak istediğim olay örneğin kendi şirketimizde çalışan kişilerin tüm bilgileri bizde mevcut ve ben bir panel ekranı yapmak istiyorum. Şirket çalışanı kendi T.C. Kimlik numarasını girince farklı bir ekrana yönlendirilsin ve orada hangi departmana tayini çıktığını öğrensin vb. ÖSYM sonuç açıklama ekranı gibi. Bunu hangi program ya da siteler aracılığıyla yapabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Hangi programla yaparsın bilmiyorum fakat programı direkt yazabilirsin programlama dili biliyorsan. Yardımcı olurum o konuda beni etiketleyebilirsiniz.

Baktığınız programlar ErP olarak geçer, logo tiger gibi programlar işinizi görür fakat bu tarz programların ücretleri çok pahalı olur, daha üst seviyeleri Oracle ve sap dır, bulut tabanlı olanları ücretsiz olanlar var, bu programlar genelde çok komplike ve karışıklar kullanmaları biraz uzmanlık istiyor, sadece personelden hariç içerisinde birçok modüller oluyor

ErP tarzı hazır servisler satın alınabilir fakat yazmak istiyorsan şu şekilde ilerleyebilirsin. Öncelikle platforma karar vermen lazım yani bir Windows uygulaması mı? Web tabanlı mı? Vesaire. Bunlara karar vermen gerekir. Bundan sonra backend servisleri ve veritabanını oluşturman lazım bunun da bir sunucuda yaşaması gerekiyor. Önyüzdeki bir admin paneli ile backend servislerini triggerlayıp veri tabandan veri akışını sağlayabilirsin. Kullanıcı ön yüzü ise sadece inputa göre servise istek atıp veritabanından çekerek istediğin sistemi yapabilirsin. Kabaca bu şekilde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı