Çözüldü Sistem "1 uzun 3 kısa bib" sesi veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Savacugur

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, Gigabyte B450 Aorus Pro anakart ve Gigabyte 5600 XT ekran kartım vardı. Zaten ekran kartı performans testlerinde düşük çıkıyordu ama oyunlarda bir sıkıntı.
ASUS B550 F Wi-Fi model anakart satın aldım PC tamamen kapatıp 10 dakika sonra falan açtığım zaman "1 uzun 3 kısa bib" sesi veriyor. Yeniden başlatınca normal şekilde başlıyor ama acaba marka farklı olduğundan dolayımı yapıyor yoksa ekran kartında bir sorun mu var çünkü bu seslerin anlamına baktığımda ekran kartı arızası olduğu manasına geliyormuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ekran kartıyla alakalı olduğunu biliyorum arkadaşlarda sorun ne olabilir Gigabyte marka anakartımda böyle bir sorun yoktu ASUS marka anakarta taktıktan sonra böyle bir ses çıkmaya başladı PC minimum 15 dk kapalı kaldıktan sonra açılınca o sesi çakarıyor yeniden başlatınca bir sorun yok.
Sorunu çözdüm monitör kapalı iken açınca o sesi veriyor ilk monitörü açıp ondan sonra kasaya güç verince sapmıyor o hatayı eski anakartta böyle bir kombinasyona gerek yoktu.
Merhaba, Gigabyte B450 Aorus Pro anakart ve Gigabyte 5600 XT ekran kartım vardı. Zaten ekran kartı performans testlerinde düşük çıkıyordu ama oyunlarda bir sıkıntı.
ASUS B550 F Wi-Fi model anakart satın aldım PC tamamen kapatıp 10 dakika sonra falan açtığım zaman "1 uzun 3 kısa bib" sesi veriyor. Yeniden başlatınca normal şekilde başlıyor ama acaba marka farklı olduğundan dolayımı yapıyor yoksa ekran kartında bir sorun mu var çünkü bu seslerin anlamına baktığımda ekran kartı arızası olduğu manasına geliyormuş.

Merhaba

Çözebildiniz mi ?
Aynı durumu yaşıyorum. Ekran kartımı değiştirdikten sonra yaşadım bende.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı