Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam. Bilgisayarı yeni açmıştım, sonra Valorant açtım. Açılırken ekran gitti ve dırrttt sesi ile reset attı. Sonra yeniden açtım bilgisayarı ve Valorant'ı bu sefer düzgünce açabilmiştim ama İstanbul sunucusuna 100 ping vardı sonra kapatıp yeniden açarken bu sefer ekran açık kalarak dırrtt sesi ile 30 saniye donuk bir şekilde kalarak reset attı. Olay görüntüleyicisine batığımda 2 resetin farklı hata kodlarının olduğunu gördüm. Bu kodları internette arattığımda ya RAM'de ya da sürücülerde sıkıntı olduğundan bu hatanın oluştuğunu gördüm. Geçen gün kulaklığım gelmişti sağ taraftan ses gelmiyordu. Bende belki sorun sürücüdedir diye ASUS'un sitesinden Realtek'in driverini indirmiştim o sebep olmuş olabilir mi?
RAM'leri tek tek takıp çalıştırmayı deneyebilir misiniz? Sürücüleri kaldırıp tekrar kurabilir misiniz? Ama o ses bana ekran kartı gibi geldi? Ya da anakartta arada bağlantı hatasıda olabilir. Bilemedim şimdi.
Ramleri tek tek takıp çalıştırmayı deneyebilir misiniz? Sürücüleri kaldırıp tekrar kurabilir misiniz? Ama o ses bana ekran kartı gibi geldi? Ya da Anakartta arada bağlantı hatasıda olabilir. Bilemedim şimdi.
RAM'leri tek tek takıp çalıştırmayı deneyebilir misiniz? Sürücüleri kaldırıp tekrar kurabilir misiniz? Ama o ses bana ekran kartı gibi geldi? Ya da anakartta arada bağlantı hatasıda olabilir. Bilemedim şimdi.