2 tane ssd var zaten ana ekranın gelmesi yani sistemin kendine gelmesi 6 9 dkki sürüyorAllah büyük sabır versin hocam 9 dakika nedir
SSD alabilirsiniz hocam.
2 tane SSD var zaten ana ekranın gelmesi yani sistemin kendine gelmesi 6 9 dkki sürüyor.
Ben 5400RPM disk ile Windows 11'i 30 saniyeden kısa sürede rahatça kullanıyorum. Sizin disk mevta olma yolunda emin adımlarla koşuyor galiba.
2 tane SSD var zaten ana ekranın gelmesi yani sistemin kendine gelmesi 6 9 dkki sürüyor.
Pcim iyi yani eski bir şey değil PC açılış 10 14 sn sürüyor ben siyah ekranı diyorum 6 dk falan sonra birden kendine geliyor.
Ben 5400RPM disk ile Windows 11'i 30 saniyeden kısa sürede rahatça kullanıyorum. Sizin disk mevta olma yolunda emin adımlarla koşuyor galiba.
@mxrj büyük ihtimal sorun diskinizde, HD Tune ve CrystalDiskInfo ile diskinizin sonuçlarını paylaşırsanız yardımcı olabilirim.
Diskinizin sağlığına bakın, iyiyse.
![]()
Buradaki yönergeleri uygulayın. Bu da işe yaramazsa format atmayı deneyebilirsiniz.
Tamam teşekkür ederim en son çare 3. kez format sanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.