Sistem Açıldıktan Sonra Mavi Ekran Hatası Veriyor

Rtrn34

Hectopat
Daha fazla  
PC'yi açıyorum 5 dakika sonra donup mavi ekran hatası veriyor restart atıyor ama sonra daha mavi ekran yemiyor. Neyse laptopu kapatıyorum. Yarın açınca yine aynı 5 dakika sonra aynı hata ve donma tekrar restart atıyor yine daha bir şey olmuyor. Bu 3 gün öyle gitti bu sabah açtığımda mavi ekran hatasını verdi ancak yeniden başlatmadı. Sorun gider kısmında format attım kurulunca yeniden hata verdi 2 kere ama şimdi açıldı. Bu arada laptopun şarj adaptörünün prize giriş tarafı yamulmuştu bende penseyle yavaşça düzeltmiştim. Neden kaynaklanıyor bu? Hata kodunu hatırlamıyorum ve şimdi hata verecek gibi de durmuyor. Yani hata verecek gibi durmuyor derken şimdilik vermiyecek gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba minidump dosyalarınızı inceledim ve hata driverlerin birinden kaynaklanıyor gibi görünüyor sizden ricam.
Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
DDU kullanma rehberi ile ilk ekran kartı driverlerinizi kaldırıp temiz kurulum yapmanız olmaz ise diğer donanım sürücülerinizi güncellemenizi öneririm.

Tamamdır bir bakayım. Geri dönüş yaparım sağ olun.

Rica ederim ne demek beklemekteyim.

İşlemi yaptım laptop açıldı sıkıntı yok gibi gözüküyor da hocam laptop formatlı (driverlarını sildi sorun da çıkarmadı da) formatlıydı driverları silinmemiş herhalde. Çünkü şimdi silme işlemini yaptı merak ettim.

Şimdi ekran kartı driverlarını güncellemem mümkün mü? Ayrıca tekrardan teşekkür ederim sağ olun.

Laptopu şarja taktım yine oldu hocam napıcağım ben?

Biraz araştırdım şu an şarjda ve sıkıntı yok.

Son düzenleme:
Kusura bakmayın yeni gördüm şu an sıkıntı yoksa mutlu oldum gene sıkıntı olursa beklerim.

Hocam şimdi bir şey olmuyor ama ekran kartını güncelleyim dedim güncelleme tamamlandı diyor ama güncellenmemiş oluyor sağ tık a bastığımda da NVIDIA Denetim Masası gözükmüyor. DxDiag'a bakıyorum yine ekran kartım yok. Rahatsız ediyorum ama bakabilme ihtimalıniz var mı?

Hocam şimdi bir şey olmuyor ama ekran kartını güncelleyim dedim güncelleme tamamlandı diyor ama güncellenmemiş oluyor sağ tık a bastığımda da NVIDIA Denetim Masası gözükmüyor. DxDiag'a bakıyorum yine ekran kartım yok. Rahatsız ediyorum ama bakabilme ihtimalıniz var mı?

Bu bilgisayara sağ tıklayıp yönete gir oradan görüntü bağdaştırıcıları NVIDIA'ya sağ tıklayıp sürücüleri güncelleştir diyebilir misiniz bir de öyle deneyin.

Bu bilgisayara sağ tıklayıp yönete gir oradan görüntü bağdaştırıcıları NVIDIA'ya sağ tıklayıp sürücüleri güncelleştir diyebilir misiniz bir de öyle deneyin.

Kusura bakmayın görmemişim sürücü zaten güncel diyor ancak NVIDIA Denetim Masası gözükmüyor DxDiag da da gözükmüyor. Sıkıntı olmaz herhalde bu saatte yazıyorum daha sonra yazmayı unutmayayım diye iyi günler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı