Sistem açılınca Google kendiliğinden site açıyor

EnderS

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel(R) Core(TM) i3-3240 CPU @ 3.40GHz (4 CPUs), ~3.4GHz
4 GB RAM
AMD Radeon HD 5670
Meslek
Öğrenci
Çok sinir bozucu bir durumdu benim için. O yüzden ötürü sorun başlar başlamaz hemen çözüm aradım. Chrome://versiondan Google'nin verilerini depoladığı uzantıyı bulmamı ve silmemi önerdiler, yaptım olmadı, aynı şekilde site açılıyordu. Ben de adı Google olan her şeyi sildim. Bu sefer de hata şeklinde sitenin URL'sini vererek çıkmaya başladı Görev Yöneticisi'nden baktım işleme git dedim explorer.exe'den geliyordu trustedinstelardan gittim izin aldım onun içinde uğraştım sonra Explorer'i silecekken uygulama açık olduğu için silinemiyor dedi, ben de kaldım öylece.

Screenshot_1.png
Screenshot_2.png

Screenshot_3.png

AdwCleaner ile tarama bir şey çıkarsa temizle temizledikten sonra devam ediyorsa Malwarebytes ile tam tarama yap temiz çıkarsa çerezleri temizle veya eklentilerini kontrol et.

Direk karantinaya yolladım, yeniden başlattım, sorun devam ediyor. hitman proyu deneyeceğim.

Screenshot_2.png

AdwCleaner deneyin. Windows 7 kullandığınızdan dolayı olmuyor diye düşünüyorum.
Nedir bu microsoftun bize çektirdiği ya bu gidişle ilerde windows 7den kurtulamıyorum adlı bir konu açacağım.

Direk karantinaya yolladım, yeniden başlattım, sorun devam ediyor. Hitman Pro'yu deneyeceğim.

Evet hotman prodüksiyon demeyin ancak karantinadan silerseniz daha iyi olur. Ancak Hitman Pro'yu da deneyin.

Nedir bu Microsoft'un bize çektirdiği ya bu gidişle ileride Windows 7'den kurtulamıyorum adlı bir konu açacağım.

Haklısınız hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı