Sistem açılıp kapanıyor

isaa0012

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar kasam sıfır geldi. Bugün atom bilişimden geldi. 5 6 saattir sorunsuz çalışıyor, birden kapandı ve Power tuşuna basınca açılıp kapanıyor elektrik gelip gidiyor. Güç kablosunu çıkardım, 10 dakika bekledim tekrar taktım ancak bu sefer 7 8 saniye açık kalıp kapandı. Çözümü söyler misiniz rica etsem? Anlayan varsa.

Güç kaynağından parçalara takılan kabloları çıkarıp tekrar takar mısın? İşlemcinin güç kablosunu vesaire. Bu olmazsa ekran kartını çıkartarak deneyebilirsin. Kasayı uzay montaj yapabilirsin. @isaa0012 kardeşim atom bilişimden almışsın bilgisayarı. Bozulmasını bahane ederek iade eder misin lütfen? Kazık yemişsin. Kaç lira verdiğini de merak ediyorum. 6000-7000?

Arkadaşlar kasam sıfır geldi. Bugün atom bilişimden geldi. 5 6 saattir sorunsuz çalışıyor, birden kapandı ve Power tuşuna basınca açılıp kapanıyor elektrik gelip gidiyor. Güç kablosunu çıkardım, 10 dakika bekledim tekrar taktım ancak bu sefer 7 8 saniye açık kalıp kapandı. Çözümü söyler misiniz rica etsem? Anlayan varsa.

PSU'da sorun olabilir aldığınız yere bu sorunu bildirin düzeltmezlerse iade edin.

Güç kaynağından parçalara takılan kabloları çıkarıp tekrar takar mısın? İşlemcinin güç kablosunu vesaire. Bu olmazsa ekran kartını çıkartarak deneyebilirsin. Kasayı uzay montaj yapabilirsin.
Hocam onu denedim ekran kartı ve ramlaride çıkarıp taktım işlemci fanı da aynı şekilde ssd yi de söküp taktım
PSU'da sorun olabilir aldığınız yere bu sorunu bildirin düzeltmezlerse iade edin.
Olabilir sorun çözülmezse öyle yapacağım

Atom Bilişim İle İletişim Kurun. Kendileri Yardımcı Olucaktır. Olamadığı Taktirde İse Bayiye Gidip Yaptırabilirsiniz Tabi Garantisi Var İse:
E-Mail: bilgi@atombilisim.com.tr
Telefon Numarası: +0212 908 07 24

@isaa0012 Eğer Sorunu Çözebildiysen Cevap Olarak Etiketlemeyi Unutma
Bir bilgisayarcıya götürcem yarın sorun basit birşeyse paylaşacağım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı