Sistem açılırken BIOS ekranına atıyor

bwran

Hectopat
Daha fazla  
Hepinize merhaba. Direkt konuya gireceğim. Bilgisayarı açtığım anda BIOS ekranına giriyor ve orada kalıyor. Yardıma ihtiyacım var. Anlayışınız için teşekkürler.

Hocam zayıf bir ihtimal ancak BIOS tuşunuz basılı kalmış falan olabilir mi?
Çıkarıp denedim aynı
Windows boot edilemediği için olabilir. Sisteminiz UEFI mi?
Hocam gece günxelleme gelmiş bende yapmıym dedim öncedende oldu aynısı güncellemeden sonra. 7 gün engelle dedim kapattıj gece sabah bi açtım biosa attı
Bootable olan bir cihaz olmayabilir.
Nerden bakabilirim
Windows boot edilemediği için olabilir. Sisteminiz UEFI mi?
Evet uefi

Dosya Ekleri

• 20210708_211311.jpg
    20210708_211311.jpg
    113,4 KB · Görüntüleme: 53
Eski BIOS'u tam hatırlamıyorum ama o Boot Configuration kısmına girilebiliyor mu? Eğer giriliyorsa herhangi bir cihaz var mı? Eğer girilmiyorsa Laptop'un Boot tuşunu internetten model ile aratıp öğrenin. Yeniden başlatıp o tuş ile Boot Menu'ye girin. Oradan kontrol edin cihaz var mı yok mu diye.

Eski BIOS'u tam hatırlamıyorum ama o Boot Configuration kısmına girilebiliyor mu? Eğer giriliyorsa herhangi bir cihaz var mı? Eğer girilmiyorsa Laptop'un Boot tuşunu internetten model ile aratıp öğrenin. Yeniden başlatıp o tuş ile Boot Menu'ye girin. Oradan kontrol edin cihaz var mı yok mu diye.
Yok hocam, okumuyor hdd mi sanırım nasıl düzelir??

Dosya Ekleri

• 20210708_212704.jpg
    20210708_212704.jpg
    143,8 KB · Görüntüleme: 57
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı