Çıkarıp denedim aynıHocam zayıf bir ihtimal ancak BIOS tuşunuz basılı kalmış falan olabilir mi?
Hocam gece günxelleme gelmiş bende yapmıym dedim öncedende oldu aynısı güncellemeden sonra. 7 gün engelle dedim kapattıj gece sabah bi açtım biosa attıWindows boot edilemediği için olabilir. Sisteminiz UEFI mi?
Nerden bakabilirimBootable olan bir cihaz olmayabilir.
Evet uefiWindows boot edilemediği için olabilir. Sisteminiz UEFI mi?
Hocam BIOS'dan Boot Manu'ye gelin oranın fotoğrafını atın.
Eski BIOS'u tam hatırlamıyorum ama o Boot Configuration kısmına girilebiliyor mu? Eğer giriliyorsa herhangi bir cihaz var mı? Eğer girilmiyorsa Laptop'un Boot tuşunu internetten model ile aratıp öğrenin. Yeniden başlatıp o tuş ile Boot Menu'ye girin. Oradan kontrol edin cihaz var mı yok mu diye.
Yok hocam, okumuyor hdd mi sanırım nasıl düzelir??Eski BIOS'u tam hatırlamıyorum ama o Boot Configuration kısmına girilebiliyor mu? Eğer giriliyorsa herhangi bir cihaz var mı? Eğer girilmiyorsa Laptop'un Boot tuşunu internetten model ile aratıp öğrenin. Yeniden başlatıp o tuş ile Boot Menu'ye girin. Oradan kontrol edin cihaz var mı yok mu diye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.