emirtpp Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 677 Yer Pansilvanya Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2020 #1 Bilgisayarı her açtıgımda "To skip disk checking, press any Key within 7 second" sorununu yaşıyorum. Acaba bilenler çözümünü anlatabilir mi? Tabii varsa. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Kasım 2020
Bilgisayarı her açtıgımda "To skip disk checking, press any Key within 7 second" sorununu yaşıyorum. Acaba bilenler çözümünü anlatabilir mi? Tabii varsa.
Gearox Hectopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 175 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarım 1 Kasım 2020 #2 PC eski model mi, yeni model mi? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Kasım 2020 Artı -1 Eksi
S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 1 Kasım 2020 #3 Sistem özelliklerinizi belirtin. Ek olarak, HDD/SSD'nin sağlık durumu nasıl? Artı 0 Eksi
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2020 #4 Gelen ekranda herhangi bir tuşa basmayınız disk kontrolü yapsın. Yaptığınız halde gene aynı ekran geliyorsa HDD Sentinel ile diskinizin sağlık durumunu paylaşınız. Artı 0 Eksi
Gelen ekranda herhangi bir tuşa basmayınız disk kontrolü yapsın. Yaptığınız halde gene aynı ekran geliyorsa HDD Sentinel ile diskinizin sağlık durumunu paylaşınız.
Gearox Hectopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 175 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarım 1 Kasım 2020 #5 Buna bir göz at: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Gearox dedi: PC eski model mi, yeni model mi? Genişletmek için tıkla... Eski model PC'lerde görüyordum. O yuzden dedim. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Kasım 2020 Artı 0 Eksi
Buna bir göz at: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Gearox dedi: PC eski model mi, yeni model mi? Genişletmek için tıkla... Eski model PC'lerde görüyordum. O yuzden dedim.
TT_Yavuz Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.257 Çözümler 3 1 Kasım 2020 #6 Bende Aynısı Oluyor 2. Diski açıp kapattığımda bu disk yeni takıldığı için onun sağlığını kontrol ediyor anlamına geliyor galiba. Artı 0 Eksi
Bende Aynısı Oluyor 2. Diski açıp kapattığımda bu disk yeni takıldığı için onun sağlığını kontrol ediyor anlamına geliyor galiba.
KS KS emirtpp Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 677 Yer Pansilvanya Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2020 #7 Bilgisiyarım eski sayılır hdd kullanıyorum bi ara harddisk'İn kablosunu çıkarıp takmıştım acaba o'nun yüzünden olabilir mi? Artı 0 Eksi
Bilgisiyarım eski sayılır hdd kullanıyorum bi ara harddisk'İn kablosunu çıkarıp takmıştım acaba o'nun yüzünden olabilir mi?
TT_Yavuz Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.257 Çözümler 3 1 Kasım 2020 #8 Galiba. Çünkü bende sadece diski çıkarıp takınca oluyor. Artı 0 Eksi
ewig Decapat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 370 Çözümler 1 1 Kasım 2020 #9 emirtpp dedi: Bilgisayarı her açtıgımda "To skip disk checking, press any Key within 7 second" sorununu yaşıyorum. Acaba bilenler çözümünü anlatabilir mi? Tabii varsa. Genişletmek için tıkla... Klasik bir harddisk problemi harddisk sağlık durumu nedir? Artı 0 Eksi
emirtpp dedi: Bilgisayarı her açtıgımda "To skip disk checking, press any Key within 7 second" sorununu yaşıyorum. Acaba bilenler çözümünü anlatabilir mi? Tabii varsa. Genişletmek için tıkla... Klasik bir harddisk problemi harddisk sağlık durumu nedir?
KS KS emirtpp Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 677 Yer Pansilvanya Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2020 #10 ewig dedi: Klasik bir harddisk problemi harddisk sağlık durumu nedir? Genişletmek için tıkla... acaba nerden öğreniriz onu cahillime verin Artı 0 Eksi
ewig dedi: Klasik bir harddisk problemi harddisk sağlık durumu nedir? Genişletmek için tıkla... acaba nerden öğreniriz onu cahillime verin