Bilgisayarım yeniden başlattıktan bir süre sonra açtığımda bu yüklenme ekranında takılı kaldı, güncelleme yapıyordur diyerek uzun süre açık tuttum 6 7 saat kadar ama açılmadı ve hâlâ daha açılmıyor. Bunun için yapabileceğim bir şey var mı?
Bilgisayarım yeniden başlattıktan bir süre sonra açtığımda bu yüklenme ekranında takılı kaldı, güncelleme yapıyordur diyerek uzun süre açık tuttum 6 7 saat kadar ama açılmadı ve hâlâ daha açılmıyor. Bunun için yapabileceğim bir şey var mı?
Güç tuşununa basılı tutun, kapanır ve kapandıktan sonra da tekrar açın. Eğer yine olmazsa güç kablosunu çekin, laptop ise bataryasını çıkarıp takın. Bataryası çıkmıyorsa da yapacak bir şey yok şarj er yada geç bitecek onu bekleyin.
Güç tuşununa basılı tutun, kapanır ve kapandıktan sonra da tekrar açın. Eğer yine olmazsa güç kablosunu çekin, laptop ise bataryasını çıkarıp takın. Bataryası çıkmıyorsa da yapacak bir şey yok şarj er ya da geç bitecek onu bekley