Sistem açılırken yükleme ekranında takılı kaldı

Yusufi06

Yoctopat
Daha fazla  
Bilgisayarım yeniden başlattıktan bir süre sonra açtığımda bu yüklenme ekranında takılı kaldı, güncelleme yapıyordur diyerek uzun süre açık tuttum 6 7 saat kadar ama açılmadı ve hâlâ daha açılmıyor. Bunun için yapabileceğim bir şey var mı?

Dosya Ekleri

• IMG_20250321_134405.jpg
    IMG_20250321_134405.jpg
    86,4 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarım yeniden başlattıktan bir süre sonra açtığımda bu yüklenme ekranında takılı kaldı, güncelleme yapıyordur diyerek uzun süre açık tuttum 6 7 saat kadar ama açılmadı ve hâlâ daha açılmıyor. Bunun için yapabileceğim bir şey var mı?

Bilgisayarı güç tuşundan kapatıp tekrar açın.

Güç tuşununa basılı tutun, kapanır ve kapandıktan sonra da tekrar açın. Eğer yine olmazsa güç kablosunu çekin, laptop ise bataryasını çıkarıp takın. Bataryası çıkmıyorsa da yapacak bir şey yok şarj er yada geç bitecek onu bekleyin.

Güç tuşununa basılı tutun, kapanır ve kapandıktan sonra da tekrar açın. Eğer yine olmazsa güç kablosunu çekin, laptop ise bataryasını çıkarıp takın. Bataryası çıkmıyorsa da yapacak bir şey yok şarj er ya da geç bitecek onu bekley

Gelişmiş başlatmayı açıp komut isteminden chkdsk /f /r C: ve SFC /scannow komutlarını çalıştırın hocam.

Komut yerine geldim. Tam olarak nasıl yazacağım?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı