İyi günler öncelikle. Sorunumu bayağı yerde aradım ama tam çözüm bulamadım. Bundan bir ay öncesine kadar bilgisayarımda bir sorun yoktu. Son bir ayda anlık donmalar başladı ve iki gün önce format attım. Format attığım günde sorun çıkmadı PC'yi kapattım ve uyudum. Diğer gün PC'yi açtığımda monitör klavye ve mouse un açılmadığını ama kasanın kulaklığın ve kullandığım masanın RGB'sini açıldığını gördüm. İnternetten biraz araştırıp RAM'leri falan sildim yerlerini değiştirdim ama olmadı. Yani son 9 saatimi şu sorunu çözmekle uğraşıyorum. Az önce kasanın fişini falan söküp tekrar RAM'lerle oynadıktan sonra PC açıldı ama yarım saat sonra tekrar dondu ve kapandı. Şu an yine kasanın fişini çekip tekrar deneyeceğim. Konu hakkında bilgisi olan biri yardım ederse çok sevinirim.
İşlemcim Ryzen 5 2600X.
Ekran kartı ASUS Phoenix 1660 Super 6 GB.
Anakart ASUS B450M Dragon.
2x8 t-Force 3000MHz RAM.
Güç bir şeysi Gamepower 500W bir şey bir şey.
Ekstra olarak kulaklık açılıyor dedim ama sadece RGB'si açılıyor herhangi bir Windows sesi falan gelmiyor ama şöyle de bir sorun var kulaklığın RGB'si her zaman yanıyordu yani kasaya bir kere güç verdin mi o RGB PC kapansa dahi kapanmıyor. Şu an tekrar denedim ve yine açılmadı normalde PC'yi kapatmak için kasanın tuşuna basılı tutmak gerek ama şu an bastığım saniye kapanıyor. Durumu pek anlamış değilim.
İşlemcim Ryzen 5 2600X.
Ekran kartı ASUS Phoenix 1660 Super 6 GB.
Anakart ASUS B450M Dragon.
2x8 t-Force 3000MHz RAM.
Güç bir şeysi Gamepower 500W bir şey bir şey.
Ekstra olarak kulaklık açılıyor dedim ama sadece RGB'si açılıyor herhangi bir Windows sesi falan gelmiyor ama şöyle de bir sorun var kulaklığın RGB'si her zaman yanıyordu yani kasaya bir kere güç verdin mi o RGB PC kapansa dahi kapanmıyor. Şu an tekrar denedim ve yine açılmadı normalde PC'yi kapatmak için kasanın tuşuna basılı tutmak gerek ama şu an bastığım saniye kapanıyor. Durumu pek anlamış değilim.
Son düzenleyen: Moderatör: