Sistem aniden kapanma sorunu

Miyuzumi

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarım son 2 gündür kendi kendine birden kapanmaya başladı. 1 hafta oldu servisten geleli korkuyorum bozulup yeni masraf cıkartıcak diye. Sorun da şöyle tam boyle geciyorum oyun yada 3 4 tane google sayfasi açıyorum tak direkt kasa kapanıyor. Ekranda kapanmiyor. Isınıyor mu da ondan mi yapiyor? Bir kaç gun açmadan fişi cekili beklemeyi dusunuyorum bakalım duzelecek mi. Fikri olan yardim edebilirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bilgisayarım son 2 gündür kendi kendine birden kapanmaya başladı. 1 hafta oldu servisten geleli korkuyorum bozulup yeni masraf cıkartıcak diye. Sorun da şöyle tam boyle geciyorum oyun yada 3 4 tane google sayfasi açıyorum tak direkt kasa kapanıyor. Ekranda kapanmiyor. Isınıyor mu da ondan mi yapiyor? Bir kaç gun açmadan fişi cekili beklemeyi dusunuyorum bakalım duzelecek mi. Fikri olan yardim edebilirse sevinirim.
Güç kaynağından kaynaklanıyor olabilir. Isı falan ne durumda acaba?

Güç kaynağından kaynaklanıyor olabilir. Isı falan ne durumda acaba?
Şöyle söyleyeyim 45 50 de açıldığında birde kapalıda olsa PSU'nun olduğu yer sıcak yada yeni açtıgımda 1 hafta oldu tamirden geleli sorunu gidermiyorlarsa niye para alıp tamir edildi deniliyorsa

Özellikler nedir?
20160812_141347.jpg

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı