Çözüldü Sistem aniden kilitleniyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Thursy

Megapat
Merhaba, son aylarda bilgisayar anlamsız bir şekilde kilitleniyor. Örneğin Chrome üzerinde YouTube'dan video izliyorum bir anda sekmelere geçmemeye başlıyor, farklı bir uygulama açmaya çalıştığımda hiç tepki vermiyor, saat takılıyor ve ilerlemiyor, Word'de bir yazı yazarken sayfayı kaydetmeme rağmen kilitlenmeden önceki haliyle kalıyor, kasanın ve klavyenin ışıkları sabit kalıyor gibi problemler mevcut. Bilgisayarı normal bir şekilde kapatmaya çalışsam bile tepki vermiyor, güç tuşuna uzun süre basılı tutarak aç kapa yapmam gerekiyor.

BIOS pili değiştim, BIOS güncelledim, sıfırdan sistem kurdum ancak hiçbir türlü sonuç alamadım.

Problemin neden kaynaklandığını nasıl tespit edebilirim ve nasıl çözebilirim?

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
CPU değerlerini iptal et. Normal varsayılan halde kalsın. RAM için'de aynı şeyi yap. DOCP kapat.
OCCT ile ayrı ayrı 30 dakika kadar CPU ve GPU testleri de yapıp sonuçları at.
CPU değerlerini iptal et. Normal varsayılan halde kalsın. RAM için'de aynı şeyi yap. DOCP kapat.
OCCT ile ayrı ayrı 30 dakika kadar CPU ve GPU testleri de yapıp sonuçları at.
OC değerlerini stok hale çevirdim ve OCCT testlerini 30 dklık şekilde ayrı ayrı yaptım, herhangi bir hata ile karşılaşmadım. Test sonuçları aşağıda.

Dosya Ekleri

• OCCT-25513-073452.png
    OCCT-25513-073452.png
    162,1 KB · Görüntüleme: 13
  • OCCT-25513-080821.png
    OCCT-25513-080821.png
    450,3 KB · Görüntüleme: 13

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı