Sistem aniden konup etkisiz hale geliyor

sansar.salvo

Picopat
Daha fazla  
Selamlar, bilgisayarım neredeyse her gün en az 1-2 kere donuyor. Donmalar şöyle: Aniden bir geliyor, ekran komple donuyor. CTRL + Shift + Win + B yaptım, hiçbir etki etmedi. Durduk yere olmaya başladı. SSD sağlığı 93'e düşmüş, işlemcim i5 3470, ekran kartım RX 550. RAM'lerimde gayet yeterli olduğunu düşünüyorum, 16 GB RAM. Yardımcı olabilir misiniz? Önceki laptopumda bundan dolayı kullanılamaz hale gelmişti, bu donma olayı bu bilgisayarda da artmaya başladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynısını az önce ilk kez yaşadım ekran tamamen dondu bende aynı kısayolu denedim ancak çalışmadı tuş ile kapatıp tekrar açmak zorunda kaldım.

Yüklediğin veya kullandığın bir uygulama bunu tetikliyor olabilir. Donma sırasında denetim masasına bakabilir misiniz? Hangi uygulama kullanılıyor. Ayrıca stres testi yapabilirsiniz sistem belki de CPU kullanımı artınca kitleniyor aynı şey GPU içinde geçerli.

Selamlar, bilgisayarım neredeyse her gün en az 1-2 kere donuyor. Donmalar şöyle: Aniden bir geliyor, ekran komple donuyor. CTRL + Shift + Win + B yaptım, hiçbir etki etmedi. Durduk yere olmaya başladı. SSD sağlığı 93'e düşmüş, işlemcim i5 3470, ekran kartım RX 550. RAM'lerimde gayet yeterli olduğunu düşünüyorum, 16 GB RAM. Yardımcı olabilir misiniz? Önceki laptopumda bundan dolayı kullanılamaz hale gelmişti, bu donma olayı bu bilgisayarda da artmaya başladı.

CTRL + alt + del dene olmazsa komple donmuştur büyük ihtimal çakışma sonucudur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı