Sistem aniden siyah ekran verdi

871132

Picopat
Arkadaşlar merhaba, bilgisayar aniden siyah ekran hatası verdi ve fare imleci görünmüyor, sadece dönüyor. Windows kısmından "Bilgisayarı kapat" tıklayınca kapanmadı. Daha sonra reset atınca böyle oldu. En son Steam'de oyun indiriyordum. SSD'de 250 GB gibi boş yer kalmıştı. İşlemci sıcaklığım bir süre yine aniden 65 derece kaldı sabit bir şekilde. Yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• IMG_20250520_031247.jpg
    IMG_20250520_031247.jpg
    103 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleyen: Moderatör:
Arka arkaya mı basacam 1 kere mi

Delete tuşuna basınca güven mod ekranı mı açılacak

Hocam PC başlattığın andan itibaren ard arda pencere gelene kadar basman gerek. Bu açılan pencere BIOS ekranıdır. En azından BIOS girebildiğini öğrenebiliriz. Formatla belki kurtarabiliriz. Güvenli moda giremeyecez muhtemelen çünkü windows dosyası bozulmuş sanırım.

(Şuan meşgulüm geç dönüş sağlarım.)

Hocam PC başlattığın andan itibaren art arda pencere gelene kadar basman gerek. Bu açılan pencere BIOS ekranıdır. En azından BIOS girebildiğini öğrenebiliriz. Formatla belki kurtarabiliriz. Güvenli moda giremeyeceğiz muhtemelen çünkü Windows dosyası bozulmuş sanırım.

(Şu an meşgulüm geç dönüş sağlarım.)

Reis BIOS ekranı açıldı şimdi ne yapacağım?

Dosya Ekleri

• IMG_20250520_135555.jpg
    IMG_20250520_135555.jpg
    273,9 KB · Görüntüleme: 18
Hocam PC başlattığın andan itibaren ard arda pencere gelene kadar basman gerek. Bu açılan pencere BIOS ekranıdır. En azından BIOS girebildiğini öğrenebiliriz. Formatla belki kurtarabiliriz. Güvenli moda giremeyecez muhtemelen çünkü windows dosyası bozulmuş sanırım.

(Şuan meşgulüm geç dönüş sağlarım.)
Firmada öyle söyledi format atman gerekiyor dedi ama bende format flash bellek yok

PC de önemli bilgi var mı? Ayrıca fazladan USB belleğin ve bilgisayarın var mı?
Fazladan bilgisayar yok usb bellek var bilgisayarda önemli veride yok sadece oyunlar var

PC de önemli bilgi var mı? Ayrıca fazladan USB belleğin ve bilgisayarın var mı?
Bu varya ekran kartı güncellemesi yüzüne böyle oldu 600MB bir güncelleme gelmişti dün akşam

Firmada öyle söyledi format atman gerekiyor dedi ama bende format flash bellek yok.

Fazladan bilgisayar yok USB bellek var bilgisayarda önemli veride yok sadece oyunlar var.

USB belleğinde önemli veriler varsa önce yedekle. Ardından bir internet kafeye gidip format USB'si hazırlatabilir veya internette araştırıp kendin de oluşturabilirsin.

(Şuan meşgulüm. Daha sonra dönüş sağlayacam.)

Firmada öyle söyledi format atman gerekiyor dedi ama bende format flash bellek yok.

Fazladan bilgisayar yok USB bellek var bilgisayarda önemli veride yok sadece oyunlar var.

Bu var ya ekran kartı güncellemesi yüzüne böyle oldu 600 MB bir güncelleme gelmişti dün akşam.

Hocam ben isterseniz telefondan nasıl format USB'si oluşturabileceğinizi öğretebilirim hem de sadece RAR ve ZArchiver kullanarak. İnternet kafeye gidip virüs yeme tehlikesini göze almayın derim.

Hocam ben isterseniz telefondan nasıl format USB'si oluşturabileceğinizi öğretebilirim hem de sadece RAR ve ZArchiver kullanarak. İnternet kafeye gidip virüs yeme tehlikesini göze almayın derim.

Ya abi bu NVIDIA ne yapıyor ya nasıl güncelleme göndermiş bunlar offf.

USB belleğinde önemli veriler varsa önce yedekle. Ardından bir internet kafeye gidip format USB'si hazırlatabilir veya internette araştırıp kendin de oluşturabilirsin.

(Şu an meşgulüm. Daha sonra dönüş sağlayacağım.)

Reset attım mavi ekran geldi sonra bilgisayar açıldı bilgisayarı kapata tıklıyorum kapanmıyor iste o an anladım Windows çöktüğünü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya abi bu NVIDIA ne yapıyor ya nasıl güncelleme göndermiş bunlar offf

İşlemcinizin kendi içinde GPU var ise kasanızı açın ve ekran kartının kablosunu çıkartın ayrıca kasanın arkasından HDMI kablonuzu anakarta bağlayıp bilgisayarınızı öyle açmayı deneyin.

Hala daha yardımcı olabilirim telefondan format USB hazırlamak konusunda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı