Sistem Bakım ve Optimizasyon Programları İşe Yarıyor mu?

Sistem Bakım ve Optimizasyon Programları İşe Yarıyor mu?

• Kesinlikle evet, bilgisayarım bu yüzden hala iyi durumda

• Bazen yarıyor ama zararı da var (Şuan aşağıda cevaplıyorum)

• Ben işe yaramadığını düşünüyorum

• Kesinlikle gereksiz, tavsiye etmiyorum

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

hakancoskun

Kilopat
Daha fazla  
  • Advanced System Care
  • Ashampoo WinOptimizer
  • CCleaner
Günümüzde yukarıda belirtmiş olduğum "Sistem Bakım ve Optimizasyon" programları gibi birçok programlar kullanılıyor. Peki sizce bu programlar ne kadar yararlı?

-Siz hangi programları tercih ediyorsunuz, neden?

Benim de bilgisayar açılma hızını artıracaktı ''iddiası''. Aksine daha da yavaş açıldı ve çok geç yanıt vermeye başladı uygulamalar sağ tıklama v.s. ASC önermiyorum. Kendi şahsi fikrim.

Yararlı programlar tabii ki. Özellikle CCleaner'ın geçmişi silme özelliği. .
Geçmişi silme dediğiniz olay tam olarak ne ? Yani sadece bunun için kullanılacağını sanmıyorum. Sonuçta geçmişi kaydetmesini istemiyorsan CTRL+Shift+N var.

Geçmişi silme dediğiniz olay tam olarak ne ? Yani sadece bunun için kullanılacağını sanmıyorum. Sonuçta geçmişi kaydetmesini istemiyorsan CTRL+Shift+N var.
Benim dediğimi anlayanlar anladı da. . Diğer özellikleri ile de gerçekten işe yarıyor aslında.

CCleaner dışında hepsi kötü bence, Advanced System Care sistemi dahada kötü hale getiriyor. RAM kullanımı azaltırken kendisi de RAM kullanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…