Sistem belirtmeyen kullanıcı tipi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet başlıkta gördüğünüz gibi, bu tür arkadaşlar çok var. Özellikle son zamanlarda " a oyununda şu kadar FPS alıyorum, b oyununda kaç FPS alırım?"
Gibi konular türemeye başladıkça sinirlerim bozuluyor. Arkadaşım kahin miyiz biz? Sistem bilgileri vahiy gelmiyor bize. Artık moderatörlerin bu tür konulara el atması lazım.

Eki Görüntüle 779885

Böyle olmamızı bekliyorlar sanırım.

Ah, bir de şu geldi aklıma. Bütçe belirtmeyenler. Neyse bu tür kullanıcıları saymak bitmez, burada bitireyim.

X oyunda şu kadar FPS alıyorum y oyunda kaç FPS alabilirim gayet yeterli bana göre.

55 mesaj sence de isyan etmek için biraz az değil mi?

Biz yardım ediyoruz genelde bu kadar üstelemiyoruz abartmayalım.

55 mesajım diye bilgisiz sayılmıyorum, ve yan hesabım olup olmadığı hakkında bilginiz yokken beni 55 mesajla yargılayamazsınız.
X oyunda şu kadar FPS alıyorum y oyunda kaç FPS alabilirim gayet yeterli bana göre.

Oyunlara göre değişebiliyor FPS değerleri.

55 mesajım diye bilgisiz sayılmıyorum, ve yan hesabım olup olmadığı hakkında bilginiz yokken beni 55 mesajla yargılayamazsınız.
Ben size bilgisiz mi dedim? :)

Madem bu kadar üst seviye bilgiye sahipsiniz bu tür konularda yardım ettiğinizi görmek isterim, pek göremiyorum şahsen.

Sanki her konuya yardım ediyormuşsunuz da bıkmışsınız artık gibi konuşuyorsunuz.

Ek olarak yan hesap yasak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı