Sistem belirtmeyen kullanıcı tipi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
55 mesajım diye bilgisiz sayılmıyorum, ve yan hesabım olup olmadığı hakkında bilginiz yokken beni 55 mesajla yargılayamazsınız.

Oyunlara göre değişebiliyor FPS değerleri.
Ama LoL'de 80 FPS alan bir kişinin Valorant'ta kaç FPS alabileceği gayet güzel tahmin edilebilir.

Müneccim kuvvetlerini yönlendiriyoruz o konularda.

Önceden de aynı şekilde konu açan çoktu ama onaylanmıyordu genelde. Ben konu sahibinden daha fazla detay vermesini isterdim. Düzenleme sonucunda onaylardım konuyu.

Bilip bilmemesi mesele değil. Bilemiyorsa da o yazılırdı. Şimdi biliyor ama söylemiyor gibi bir durum var. Her ayrıntıyı tek tek sorduruyor adam.

Olayı anlamadınız sanırım.

Konu gerçekten boş, isyan edip oraya komik olduğunu düşündüğünüz bir fotoğraf bırakarak kimseye yardımcı olamazsınız.

İsyan etmek yerine oraya konu sahibinin sistem özelliklerine nasıl ulaşabileceğiniz yazmanız gerekirdi, bu durumda faydalı bir şey yapmış olurdunuz.

Böyle üye tiplerini tekrar görmemek istiyorsanız yardımcı olacaksınız, isyan ederek ve dalga geçerek yardımcı olamazsınız.

Kendiniz itiraf ettiniz gibi bir şey oldu,
Etmese bile çok belli. Kesin ibare içermeyen mesajlar, 59 mesajda imzaya sistem yazmayı, alıntının bir kısmını silmeyi ve forumda bu dolaşan mimi bilmek biraz garipti.

Discord sayesinde troll hesap, yan hesap, çift hesap, triple hesap, soslu hesap ne varsa sezme yetisini kazandım artık.

@56153 Ban vakti reyiz, buyur gel.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı