Merhaba, bilgisayarı kullanırken aniden kapandı ve geri açtığımda ise BIOS'da kalıyor. Geçtiğimiz haftalarda da aynı sorun yapmıştı bir kere ama sonra normal açıldı. Bugün hiçbir türlü açamadım. Parçaları bir bir söküp taktım ama nafile, ne yaptıysam açılmıyor.
Merhaba, bilgisayarı kullanırken aniden kapandı ve geri açtığımda ise BIOS'da kalıyor. Geçtiğimiz haftalarda da aynı sorun yapmıştı bir kere ama sonra normal açıldı. Bugün hiçbir türlü açamadım. Parçaları bir bir söküp taktım ama nafile, ne yaptıysam açılmıyor.
Diskini kontrol et, sisteminde BOOT edilecek bir disk olmayabilir. Birde, fabrika ayarlarına çekmeyi dene. Boot edecek bir cihaz olmadığında yazılı hata vermeden direkt BIOS'a atıyor.
Bilgi için teşekkürler ama benim PC 2 yıllık olmasına rağmen BIOS pilim bitti veya bitik pille yolladılar çünkü BIOS her PC'yi yeniden başlattığımda açılıyordu. Pili değiştirdiğim zaman sorun çözüldü.
Merhaba abi bu foruma yaklaşık 2014 senesinde abone olmuştum ve o zaman bu bilgisayarı toplamak için çok fazla yardım etmiştin öncelikle çok teşekkür ederim. Abi evet onlar yeni geldi bilgisayar normal çalışırken aniden kapandı ve tekrar açmaya çalıştığımda bu mavi çizgiler geldi ve bilgisayar açılmamaya başladı BIOS ekranında sonda monitörden görüntü gidiyor ama bilgisayar çalışmaya devam ediyor pervaneler falan sürekli dönüyor.
Diskini kontrol et, sisteminde BOOT edilecek bir disk olmayabilir. Bir de, fabrika ayarlarına çekmeyi dene. Boot edecek bir cihaz olmadığında yazılı hata vermeden direkt BIOS'a atıyor.