Sistem BIOS Update sonrası siyah ekran vermeye başladı

• Konuyu başlatan XYR
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 485

XYR

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, bugün elime parçalar ulaştı kendim kurdum ve çalıştırdım. Daha sonra BIOS ekranına girdim ve güncellemesini yaptım. Yükleme sonrası kendini siyah ekrana attı ve şu an hiçbir şekilde görüntü gelmiyor, ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Girdim Windows yok "the System cannot find any bootable devices" yazıyor
Siz ilk defa mı açtınız bilgisayarınızı yani yeni mi aldınız? Eğer yeni aldıysanız bilgisayar FreeDOS olabilir. Başka bir bilgisayardan flash belleğinize Windows kurulum dosyasını yükleyin sonra bilgisayarınıza kurun. Eğer Windows aldıysanız hangi Windows'u almış iseniz onun dosyasını indirin Windows'u kurarken sizden anahtar isteyecektir, o bölüme Windows'u alınca size verilen anahtarı girin

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@XYR düzeldi mi sorunun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz ilk defa mı açtınız bilgisayarınızı yani yeni mi aldınız? Eğer yeni aldıysanız bilgisayar FreeDOS olabilir. Başka bir bilgisayardan flash belleğinize Windows kurulum dosyasını yükleyin sonra bilgisayarınıza kurun. Eğer Windows aldıysanız hangi Windows'u almış iseniz onun dosyasını indirin Windows'u kurarken sizden anahtar isteyecektir, o bölüme Windows'u alınca size verilen anahtarı girin

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@XYR düzeldi mi sorunun?

Evet şimdi windowsu indiriyorum ardından flash belleğe atıcam adımları biliyorum. Genel olarak bir sorun yok siyah ekrandan çıktı ancak garip olan anakartı sıfırlamama rağmen BIOS son sürüm güncel olması

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı