Sistem boot edilmiyor

Mertttt

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.
Masaüstü bilgisayarıma format attım, formatı attıktan sonra kullandıgım Wireless adaptör fotoğraftaki USB girişlerine takıldığında sistem açılırken bazen boot etmiyor. Takılı kalıyor adaptörü çıkardığımda Windows açılıyor, sıkıntı ne olabilir? Format atmadan önce böyle bir problem yoktu, işi dosyam geçen yıldan indirdiğim bir dosya güncel olmadığı için olabilir mi ya da farklı bir problem mi var?

IMG_20230614_163241.jpg

Arkadaşlar merhaba.
Masaüstü bilgisayarıma format attım, formatı attıktan sonra kullandıgım Wireless adaptör fotoğraftaki USB girişlerine takıldığında sistem açılırken bazen boot etmiyor. Takılı kalıyor adaptörü çıkardığımda Windows açılıyor, sıkıntı ne olabilir? Format atmadan önce böyle bir problem yoktu, işi dosyam geçen yıldan indirdiğim bir dosya güncel olmadığı için olabilir mi ya da farklı bir problem mi var?

Eki Görüntüle 1820725

USB girişlerinden sorun olabilir.

Formatı adaptör takılıyken mi atmıştınız?

Ağa bağlanmamı istediği kısımda adaptörü takıyorum ama driver yüklü olmadığı için internete bağlanmıyor. Bende telefonumu kablo olarak kullanarak bağlantı kurmak zorunda kalıyorum.

Windows'u güncelle.
Dünden beridir 4.format. Enteresan olan bir olay daha var Windows açıldı, adaptör çalışmadı çıkarıp takıyorum internet geliyor. PUBG giriyorum 2 dk sonra bilgisayarda internet gidiyor ama telefonumda internet gitmiyor veya TV'de aynısı BF1'de oluyor. Anlamadım ne olduğunu.

Arkadaşlar durum biraz garipleşti. Ben kasanın ön USB portlarını devre dışı bıraktım Wireless adaptörü anakartın USB 1. portuna taktım ilk çalıştı PC'yi kapattım açtım yine çalışmadı calışmayan USB 1 portuna flash bellek takıyorum çalışıyor mouse takıyorum çalışıyor. Yine Wireless adaptörü bu defa USB 2.portuna taktım bu portta çalışıyor kısa devre mi var acaba dedim kasanın tüm bağlantıları söktüm tekrar taktım durum yine ayni.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı