Arkadaşlar iyi forumlar. Bugün bilgisayarımı Windows 11 ISO dosyası ile temiz kurulum yaptım. Bilgisayar açılışta bu hatayı veriyor ancak BIOS ekranından boot ederek bilgisayarımı kullanıma aktif edebiliyorum. Sorunun çözümü nedir?
Fotoğraf biraz kaymış ancak yazılar okunuyor detaylı ve konuyu bilen arkadaşlar cevap verebilirse çok mutlu olurum.
Hocam eğer SSD kullanıyorsanız ve BIOS'a bir şey yapmadıysanız.
Benim ssdtimde kabloları çıkakartıp geri takınca düzeliyordu tabii önce sistemi prizden sökün.
Benim ssdtimde kabloları çıkakartıp geri takınca düzeliyordu tabii önce sistemi prizden sökün.
Hocam HDD kullanıyorum ve sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Anlamadığım nokta boot ekranından EFI from boot file diyerek sistemi başlatabilmem ancak bilgisayarın kendi kendine sistemi başlatamaması.
Hocam dizüstü bilgisayar kullanıyorum ama yine de teşekkür ederim
Hocam HDD kullanıyorum ve sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Anlamadığım nokta boot ekranından EFI from boot file diyerek sistemi başlatabilmem ancak bilgisayarın kendi kendine sistemi başlatamaması.