Sistem boşta çalışırken mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 11

cross586

Decapat
Daha fazla  
RAM
Kingston 8GB HyperX Fury Black DDR4 3200MHz CL16 1.35V PC Ram
Ekran kartı
RX 5500 XT 4GB
Anakart
ASUS TUF B450M PLUS
İşlemci
R3 3500X
Merhaba uzun zamandır sistem boşta iken farklı hata isimleriyle mavi ekran alıyorum. Oyun oynarken saatlerce bu sorunla karşılaşmıyorum ama sistem boştayken bir indirme yaparken vs. sürekli mavi ekran alıyorum. Bu sorun aylar önce BIOS güncelleyince geçmişti ya da ben öyle sandım şimdi sorun bir süredir tekrar karşıma çıktı ve BIOS sürümümü yeniden son sürüme güncellememe rağmen hatayı almaya devam ediyorum. Forumdaki benzer sorunları genel olarak inceledim ama bir sonuç bulamadım. Alttaki bağlantıya sadece 3 4 saat içinde başıma gelen son mavi ekranların minidump dosyalarını attım. Yardımcı olabilir misiniz? Ayrıca ilk konum olduğu için yanlış bir şekilde konu açtıysam kusuruma bakmayın.

Sistemdeki bütün ASUS yazılımlarını kaldırın. Bir antivirüs kuruluysa kaldırın. Anakartın destek sitesinden LAN ve Chipset sürücülerini güncelleyin.

Rehberi uygulayın.

Hocam mesajınız için çok teşekkür ederim dediğiniz şeyleri uyguladım bir daha sorun yaşayacak mıyım inceleyeme başladım. :)

Size tekrardan çok teşekkür ederim sorun düzelmiş gibi görünüyor çok uzun zamandır bir sorun yaşamadım çok teşekkürler :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı