Sistem boşta çalışırken mavi ekran hatası

GPUZ ile bir ekran görüntüsü paylaşın. Önceki konularında benzeri mavi ekran hatasıyla size yardım etmiş miydim?
Hatırladığım kadarıyla etmiş olmalısınız.
ss.PNG

Minidump paylaşacaktım ama Minidump klasörü boş, ne yapmalıyım?
Çünkü tweak araçları, kaldırma araçları kullanıyorsun.
EasyTune,Game Boost gibi Gigabyte IObit yazılımlarını kaldırın. MSI Afterburner 4.6.2 kaldırın.
HDD Regenerator bunun sistemde işi ne? HDD sorunu varsa ki var, onlarla düzeltemezsiniz. HDD değiştirin.
Hatırladığım kadarıyla etmiş olmalısınız.
Eki Görüntüle 480618
BIOS hakkında yardım ettiysem size sıkıntı pek yok ama etmediysem, BIOS güncel değil güncelleyebilirsin.

Çünkü tweak araçları, kaldırma araçları kullanıyorsun.
EasyTune, Game Boost gibi Gigabyte IObit yazılımlarını kaldırın. MSI Afterburner 4.6.2 kaldırın.
HDD Regenerator bunun sistemde işi ne? HDD sorunu varsa ki var, onlarla düzeltemezsiniz. HDD değiştirin.

BIOS hakkında yardım ettiysem size sıkıntı pek yok ama etmediysem, BIOS güncel değil güncelleyebilirsin.
HDD'de 1 tane bad sector vardı, gizlemek için kullanmıştım sonra silmedim.
BIOS güncellemeye biraz korkuyorum en son güncellediğimde anakartımı çöp etmiştim, güncellemesem olmaz mı?
Dediğiniz programları siliyorum şimdi.

BIOS için yukarıda yazdım güncellediysen dememle, yükseltebilirsiniz. Demediysem yükseltmeyebilirsiniz zaten sorunlara yol açıyor güncel sürümler artık, bilhassa Gigabyte markasında.
Bu anakartı 1 sene önce güvendiğim bir marka olduğu için bilerek Gigabyte almıştım ki yazılım sorunları olduğunu bilmiyordum.
Hocam bundan sonra mavi ekran almamak için ne yapmalıyım ya da buna ne sebep oluyordur, tahmininiz nedir? Oyun indiremez oldum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı