Merhaba, bir süre önce buna benzer bir konu açmıştım. Durum yine aynı, sistem boşta 15 dakikadan daha fazla durunca mavi ekran hatası verip yeniden başlıyor. Az önce yine oldu, Minidump paylaşacaktım ama Minidump klasörü boş, ne yapmalıyım?
Hatırladığım kadarıyla etmiş olmalısınız.GPUZ ile bir ekran görüntüsü paylaşın. Önceki konularında benzeri mavi ekran hatasıyla size yardım etmiş miydim?
Çünkü tweak araçları, kaldırma araçları kullanıyorsun.Minidump paylaşacaktım ama Minidump klasörü boş, ne yapmalıyım?
BIOS hakkında yardım ettiysem size sıkıntı pek yok ama etmediysem, BIOS güncel değil güncelleyebilirsin.Hatırladığım kadarıyla etmiş olmalısınız.
Eki Görüntüle 480618
HDD'de 1 tane bad sector vardı, gizlemek için kullanmıştım sonra silmedim.Çünkü tweak araçları, kaldırma araçları kullanıyorsun.
EasyTune, Game Boost gibi Gigabyte IObit yazılımlarını kaldırın. MSI Afterburner 4.6.2 kaldırın.
HDD Regenerator bunun sistemde işi ne? HDD sorunu varsa ki var, onlarla düzeltemezsiniz. HDD değiştirin.
BIOS hakkında yardım ettiysem size sıkıntı pek yok ama etmediysem, BIOS güncel değil güncelleyebilirsin.
Bu anakartı 1 sene önce güvendiğim bir marka olduğu için bilerek Gigabyte almıştım ki yazılım sorunları olduğunu bilmiyordum.BIOS için yukarıda yazdım güncellediysen dememle, yükseltebilirsiniz. Demediysem yükseltmeyebilirsiniz zaten sorunlara yol açıyor güncel sürümler artık, bilhassa Gigabyte markasında.
Anakartta tek slot var zaten, başka bir yere takma imkanım yok.Yanlış slota mı taktınız?
Düşük ihtimal. Monitör HD olan bir ile deneyebilirsiniz.HDMI to VGA dönüştürücü kullanıyorum, ondan olabilir mi?
Denerim hocam imkanım olursa.Düşük ihtimal. Monitör HD olan bir ile deneyebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.