Sistem Boşta Yüksek CPU Kullanımı

Anladım hocam başka bir sıkıntı var o zaman. Belki arka planda bir uygulama yada virüs olabilir. Sağlam bir virüs tarayıcısı ile virüs tarayabilir misin ?
Tararım ne önerirsin ? Neyle tarayayım ? Ve Psu Fanım dönmüyor servise yollayayım mı ?

Virüs olabilir. Görev yöneticisinden kaynak izleyici diye bir bölüm vardı sanırsam oradan hangisinin kullandığını ayrıntılı görebilirsin.

Virüs olabilir. Görev yöneticisinden kaynak izleyici diye bir bölüm vardı sanırsam oradan hangisinin kullandığını ayrıntılı görebilirsin.
Kaynak izleyici nerede ve nasıl virüs olduğunu anlayacağım ?

Anladım hocam başka bir sıkıntı var o zaman. Belki arka planda bir uygulama yada virüs olabilir. Sağlam bir virüs tarayıcısı ile virüs tarayabilir misin ?
Eset ile tarama yaprım.
Sonuç: temiz

Eğer olmazsa o fotoğrafta gelişmiş güç ayarlarını değiştir seçeneği var. Oraya girip yine Plan için varsayılan ayarları yükleye tıklayıp kaydetmeyi dene.
Fan gereksiz yere çalışıyor. BIOS'da değişiklik yaptıysan geri al ve BIOS'dan fan ayarı yapmayı biliyorsan fan ayarlarını yap veya BIOS ayarlarını sıfırla.

CPU ve bellek kullanım grafiğinin olduğu bölümde diye hatırlıyorum. Kaynak izleeyicisinden de gördüğünüzü ekran görüntüsü alırsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…