Yardımcı olabilecek biri var mı? Dün Beammp'de bir arkadaşımın sunucusuna girmeye çalışıyordum, modlar yavaş yükleme aldığı için yarına ertelemiştim ama modların küçük bir kısmı indi sonra kapattım oyunu, o gün C diskim hafif doluydu Bilgisayar'ı kapatmayı unutup şalterden kapattım yük altında değildi ama sıcakda değildi ekran kartı vs. aynı gün yaptığımı hatırladığım şeylerden biride NVIDIA sürücüsünü güncellemem başka bir şey yaptığımı hatırlamıyorum, neyse gece 5 gibi yattım yarın sabah bilgisayar açıldı "ASUS for ıncradeable" falan vesaire açıldığında bilgisayar siyah ekranda takılıydı mouse imleci var ama sürekli bir şey yüklenircesine dönüyor, güvenli moda falan almayı denedim kesinlikle yanıt yok hiçbir kısayol çalışmıyor sadece BIOS'a ulaşabiliyorum, çözebilecek biri var mıdır? Çünkü diğer konularda format.
In tek yol olduğu söyleniyor ama ben yedekleme yapamayacak durumdayım. (güncel olarak kurtarma modunu açmayı başardım başlangıç ayarlarının hepsi mavi ekran veriyor, sistemi önceki çalışan versiyonunda çevirdim hiçbir şey değişmedi, başlangıç onarım veya onarımı seçince de "onarılamadı" hatası alıyorum yani bu cihaza ne olmuş olabilir? Merhameti elveren bilen bir kimse bilgilendirsin.)